Εικόνα από τον άγριο καβγά Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη: Η ατάκα για το τσίγκινο σωβρακάκι

Φωτογραφία από το άγριο επεισόδιο μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη στη Βουλή, έδειξε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Στη φωτογραφία διακρίνεται καθαρά ο υπουργός Ανάπτυξης καθισμένος με βουλευτές της ΝΔ και όρθιος δίπλα τους ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο πολιτικοί συγκρούστηκαν άγρια και χρειάστηκε να παρέμβει η φρουρά της Βουλής για να τους χωρίσει.

 

Πώς έγινε το επεισόδιο

Υπενθυμίζεται ότι το επεισόδιο ανάμεσα στον κ.Γεωργιάδη και τον Παύλο Πολάκη έγινε στο καφενείο της Βουλής. Ήταν δε τόσο έντονες οι φωνές που ακούγονταν μέχρι το εντευκτήριο των βουλευτών, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομικής φρουράς της Βουλής για να τους χωρίσει.

Το επεισόδιο, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε όταν ο κ. Πολάκης, που καθόταν με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε τραπεζάκι του καφενείου της Βουλής, δίπλα από ένα άλλο με μια μεγάλη παρέα βουλευτών της ΝΔ, απευθύνθηκε στον κ. Γεωργιάδη, λέγοντας του με απειλητικό ύφος «εμείς θα τα πούμε μεθαύριο την Τρίτη.

Θα έρθω την Τρίτη και θα φοράς τσίγκινο σωβρακάκι», υπονοώντας την ημέρα συζήτησης του αναπτυξιακού νόμου στη Βουλή.

«Όποτε θέλεις. Την Τετάρτη εγώ θα σου τραβήξω μια αγωγή ενός εκατομμυρίου ευρώ, αν δεν μου ζητήσεις συγνώμη», του απάντησε ο κ. Γεωργιάδης, αναφερόμενος στις κατηγορίες του κ. Πολάκη εναντίον του για την υπόθεση Novartis, η οποία έχει μπει στο αρχείο.

«Να προσέχεις γιατί οι υποθέσεις όσο εύκολα αρχειοθετούνται τόσο εύκολα ανασύρονται από το αρχείο», του αντέτεινε ο κ. Πολάκης, με αποτέλεσμα η ένταση να κορυφωθεί και να χρειαστεί η παρέμβαση των αστυνομικών της φρουράς της Βουλής.

Λένα Παπαληγούρα: «Δεν πέφτω από τα σύννεφα ούτε εκπλήσσομαι με τις κακοποιήσεις γυναικών»

Τηλεθέαση: Το Survivor του Σκαϊ… έπαιζε μόνο του για ένα ακόμη βράδυ