Νίκος Μουτσινάς – καλό μεσημεράκι: Είδαμε το πρώτο φιλί μεταξύ αγοριών σε ελληνικό ριάλιτι. Αξιώθηκα να το δω και αυτό!

survivor

Το πρώτο φιλί μεταξύ αγοριών σε ελληνικό ριάλιτι
Ο Νίκος Μουτσινάς το βλέπει από την δική του οπτική γωνία, και πήρε θέση για το φιλί Ντάφυ με Ηλία.

Δυναμικό come back έκανε ο Νίκος Μουτσινάς και η εκπομπή καλό μεσημεράκι μετά τις πασχαλινές διακοπές. Με το αστείρευτο, σαρκαστικό και καυστικό του χιούμορ ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε και σήμερα τα δρώμενα της ελληνικής τηλεόρασης. Στήλη με κύριο ρόλο στην εκπομπή του, μία και βρίσκονται κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, είναι και το survivor στο οποίο φυσικά αναφέρεται καθημερινά.

Φυσικά στη χθεσινή εκπομπή δεν θα μπορούσε να μη γίνει αναφορά στο γνωστό ριάλιτι μίας καις το τελευταίο επεισόδιο του survivor έφερε πολλές αντιδράσεις και σχόλια. Και φυσικά αναφερόμαστε στο φιλί που δόθηκε μεταξύ του Ηλία και του Τριαντάφυλλου.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τον Νίκο Μουτσινά ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: « Είδαμε και το πρώτο φιλί μεταξύ αγοριών σε ελληνικό ριάλιτι. Αξιώθηκα να το δω και αυτό, τα συγχαρητήρια από το Καλό Μεσημεράκι και στον Τριαντάφυλλο και στον Ηλία Μπόγδανο.

Μια χαρά παιδιά, αυτή είναι η ελληνική τηλεόραση του αύριο και αν με ρωτάτε προσωπικά αν έπρεπε να ψηφίσω ανάμεσα στα δυο ζευγάρια, Σάκης – Μαριαλένα και Ντάφι – Ηλίας, θα ψήφιζα Ντάφυ – Ηλία δαγκωτό».

Μία δήλωση που δεν μας ξαφνιάζει αφενός από τον πάντα ανατρεπτικό παρουσιαστή σίγουρα όμως αφετέρου δεν θα μείνει ασχολίαστη. Ο Νίκος Μουτσινάς μεταξύ σοβαρού και αστείου τοποθετήθηκε για το φιλί των δύο παιχτών δείχνοντας ότι δεν τον ενοχλεί κάτι τέτοιο.

Χamos

Κορωνοιός: Προσφυγή στο ΣτΕ για να παγώσουν τα self test

avlaies-ton-iounio,-premieres-ton-avgousto

Αυλαίες τον Ιούνιο, πρεμιέρες τον Αύγουστο