Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Σούπερ Κική: «Θα γίνω μαμά και μάλιστα μόνη μαμά, γιατί μπορώ»

Μαμά για πρώτη φορά θα γίνει η Super Κική. Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε η ίδια με ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram.Συγκεκριμένα, η Super Κική δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της από μια παιδική χαρά στις οποίες ποζάρει με το υπερηχογράφημα του μωρού τους ανακοινώνοντας τα ευχάριστα νέα.

Μάλιστα, στην ανάρτησή της, η Super Κική αποκάλυψε πως το μωρό που θα φέρει στον κόσμο θα το μεγαλώσει χωρίς τον σύντροφό της αφού πλέον δεν είναι μαζί και υποσχέθηκε πως θα του δώσει όλα όσα δεν πήρε εκείνη στην παιδική της ηλικία.

«Το πιο δύσκολο μάθημα που έμαθα φέτος είναι ότι κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι … να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν και κάποιους άλλους να έρχονται .. Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ … πρώτον γιατί ΜΠΟΡΩ ..

…και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ότι είχαμε … παρ όλα αυτά ότι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι … θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου» έγραψε η Super Κική.

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram

Πέντε ερωτήσεις για εσένα που σκέφτεσαι να τα ξαναβρείς με έναν πρώην

Ελικόπτερο: Η στάση στο σεξ που υπόσχεται να σας απογειώσει και να… χτυπήσει στο σημείο G (ΦΩΤΟ)