ΕΓΚΥΟΣ η Καινούργιου; ΓΑΜΟΣ και ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΑΖΙ;

ΕΓΚΥΟΣ η Καινούργιου! ΓΑΜΟΣ και ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΑΖΙ! ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ η Κατερίνα Καινούργιου! Όλα για την…εγκυμοσύνη και το νυφικό στο πλευρό του γοητευτικού εφοπλιστή! Το κορίτσι το πανέμορφο που αυτοσαρκάζεται με την πρόθεση της να παντρευτεί, το κατάφερε με τα μέχρι τώρα στοιχεία.

Το όνειρο της να κάνει οικογένεια βρίσκεται στην τελική ευθεία και οι ετοιμασίες του γάμου θα είχαν ολοκληρωθεί εδώ και μήνες αν δεν έμπαινε εμπόδιο ο κορονοϊός.

Πάντως πέραν των αστείων που κάνει πια και των υπονοούμενων που πέταγε με ρυθμό πολυβόλου από την εκπομπή της όχι για γάμο μόνο αλλά για όλα τα γνωστά συμπτώματα της εγκυμοσύνης, η αλήθεια είναι πια…ΕΔΩ!

…περισσότερα σε λίγο!

ΣΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ! ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ: ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΣΑΓΚΡΙΔΗΣ

Διαβάστε ακόμα:Μεταγραφή ΕΠΟΣ! “ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ” για τα ΜΑΤΙΑ της Κατερίνας Καινούργιου! Την “ΚΛΕΒΕΙ” το Mega από το Open!!! Η γοητευτική Κατερίνα Καινούργιου καθιερώθηκε στην ζώνη και ουσιαστικά – πριν την έλευση Λιάγκα – είχε αποδεκατίσει τ’ αντίπαλα κανάλια. Σημειώστε πως σ΄αυτή την επιτυχία ήταν και ο αρχισυντάκτης και ιδιάιτερα ταλαντούχος Θέμης Μάλλης.

Το αποτέλεσμα βεβαίως ήταν πολύ πάνω από τον στόχο, για το Open,αφού φέτος ειδικά, ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγαλύτερος και με περισότερες εκπομπές. Μεγαλύτερα κανάια σε τηλεθέαση από το Open, δεν κατάφεραν ούτε να πησιάσουν τον “Eυτυχείτε”.

Συνέπεια αυτού να μεπι στο…μάτι. Ο παραραγωγός και συνεργάτης και φίλος της Κατερίνας Καινούργιου αφού ξεκίνησε συνεργασία με το Mega, πήρε αμέσως σχεδόν την Δέσποινα και μάλιστα με εκπομπή που δεν…πήγαινε καλά.

Φαντάσου τι μπορεί να κάνει με την Κατερίνα Καινούργιου!

Μάλιστα είναι γνωστό ποως ήδη και παρά τους…χαλεπούς καιρούς, θα κάνει …ρεκόρ στα χρήματα που θα πα΄ρει στην περίπτωση που δνε μορεί να την δικεκδικήσει το Open.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΤΩΡΑ
Προφανώς και αυτό είναι η ΕΙΔΗΣΗ. Βέβαια τα …τεράστια ποσά, χαρακτηρίζονται τέτοια, σε σχέση πάντα με τα σημερινά οικνομικά δεδομένα!

Διαβάστε ακόμα:
Δείτε τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της.

Καλεσμένη τη Σοφία Μουτίδου είχε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου στο “Ευτυχείτε”.

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, ρώτησε την ηθοποιό και για το Booth, ωστόσο, στην αρχή δίστασε λίγο και το σκέφτηκε, καθώς θεώρησε ότι μπορεί να έχει η ίδια πρόβλημα με το κανάλι.

Κ.Κ.: Θέλω να πω τη γνώμη, αλλά δεν ξέρω αν κάνει γιατί μπορεί να έχω θέμα τώρα με το κανάλι.

Να το πω ή να μην το πω; Θα το πω, δεν με ενδιαφέρει, είναι προσωπική μου άποψη και δεν μου λέει κανείς τίποτα.
Θεωρώ ότι αυτή η εκπομπή που έκανες σε αδικούσε πάρα πολύ.

Σ.Μ.: Ποια εκπομπή;

Κ.Κ.: Το Booth. Θεωρώ ότι έχεις πάρα πολλά πράγματα να κάνεις και αυτό που κάνεις στο youtube είναι αυτό που σου ταιριάζει πάρα πολύ. Προσωπική μου γνώμη, παιδιά, αν ενόχλησα ή δεν ενόχλησα.

Survivor spoiler διαρροή 26/3: Απίθανα σκηνικά στο πάρτι της ένωσης

Ποιος παίκτης είχε συναντηθεί με τον Τζέισον Ντερούλο; Φωτογραφία