Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το λάθος της Ναταλίας Γερμανού που δικαιολογεί το κράξιμο της Κορομηλά

Spoilers

Το Έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει σοκάρει ολόκληρη τη χώρα και σάλος έχει προκληθεί με τη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha.

Συγκεκριμένα, κατά τη χθεσινή εκπομπή προβλήθηκαν κομμάτια από το ημερολόγιο της Καρολάιν που είδε το φως της δημοσιότητας, κάτι που έφερε πολλές αντιδράσεις από τον κόσμο.

Χαρακτηριστικό είναι πως ακόμα και η Ρούλα Κορομηλά σχολίασε με δεικτικό τρόπο το συγκεκριμένο γεγονός, γράφοντας στα Social Media «Στις ψυχαγωγικές εκπομπές, όταν η κεντρική παρουσιάστρια κρίνει ,επιθυμεί να μην προβληθεί κάτι στον αέρα της εκπομπή της, για κάποιους λόγους, σαφώς και δεν προβάλλεται… Άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε…».

Το εν λόγω σχόλιο ήρθε σε συνέχεια της… «απολογίας» που έκανε η Ναταλία Γερμανού, η οποία έγραψε στο Twitter «Πολύ λυπάμαι και θλίβομαι που παίξανε αποσπάσματα απο το ημερολόγιο της Καρολάιν παρά τις παρακλήσεις μου για το αντίθετο».

Όμως, ένα tweet που έκανε λίγο νωρίτερα η παρουσιάστρια, έρχεται να δικαιολογήσει και το… κράξιμο της Ρούλας Κορομηλά. Η Ναταλία Γερμανού είχε αποθεώσει τους συνεργάτες της για την εκπομπή που ήταν έτοιμη να βγει στον αέρα και τα θέματα που έχουν ετοιμαστεί, δηλαδή αυτά που σύμφωνα με τα όσα έγραψε λίγο αργότερα δεν ήθελε να προβληθούν.

Δείτε χαρακτηριστικά:

Spoilers

Ο Στέλιος Μαλακόπουλος έδειξε τον τρόπο – Παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις μήκος

Spoilers

Μωραΐτης για Συνατσάκη: Επάγγελμα influencer. Δεν είπε λέξη για Λιγνάδη, εξασφαλισμένη η θέση της σε κανάλι