Εγκατέλειψε την Ελλάδα και παράτησε το τραγούδι: Δεν πάει ο νους με τι ασχολείται σήμερα η Χριστίνα Φαρμάκη – βιντεο

Την δεκαετία των 90s γνώρισε τεράστια επιτυχία.

Εκτός από πετυχημένη τραγουδίστρια για την εποχή εκείνη, πάντοτε ήταν άλλωστε μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα και με ωραία φωνή και διατηρούσε χαμηλό προφίλ ενώ υπήρξε και σύντροφος του Πάνου Μιχαλόπουλου.

Η Χριστίνα Φαρμάκη, από τη σκηνή των Καλλιστείων του 1990 όπου και κέρδισε τον τίτλο της Γ’ Μις Ελλάς, πέρασε με επιτυχία στο πάλκο όπου και έκανε καριέρα στο τραγούδι στη διάρκεια της δεκαετίας του ’90 βγάζοντας αρκετές επιτυχίες όπως το «Πες μου τι σου φταίω» και «Αυτή είμαι εγώ» που είχε γράψει ο Σταμάτης Γονίδης. Τότε τα μέσα ενημέρωσης είχαν ασχοληθεί πολύ τότε με την σχέση της με τον ηθοποιό Πάνο Μιχαλόπουλο που είχε μόλις χωρίσει εκείνη την περίοδο από την παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά.

 

Η εξαφάνιση της Χριστίνας Φαρμάκη:

Ωστόσο από μία στιγμή και μετά, στις αρχές της δεκαετίας του 2000 άρχισε σταθερά να αποσύρεται από το χώρο του τραγουδιού και της πίστας και άρχισε να δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου μέχρι τη στιγμή που στη ζωή της ήρθε ο εκλεκτός της καρδιάς της που δεν ήταν άλλος από τον Κρητικό στην καταγωγή Νίκο Μανιαδάκη, τον οποίο οι Πατρινοί γνωρίζουν και θυμούνται καθώς είχε διατελέσει για ένα χρονικό διάστημα διοικητής στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

Τότε λοιπόν χάθηκε ξαφνικά και οριστικά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω και να παντρευτεί τον Νίκο Μανιαδάκη, καθηγητή της ΕΣΔΥ, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη για παθητική δωροδοκία στην υπόθεση Novartis.

Η σχέση του Νίκου Μανιαδάκη με τη Χριστίνα Φαρμάκη, είχε γίνει γνωστή γύρω στο 2004, από την παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου είχε κάνει και εκπομπή αποκαλύπτοντας το ειδύλλιο τους.
Την ίδια χρονιά παντρεύτηκαν και σήμερα έχουν δυο παιδιά.

Επίσης την Χριστίνα Φαρμάκη πολλοί μάλιστα θυμούνται τον θυελλώδη έρωτα ανάμεσα στην Χριστίνα Φαρμάκη και τον Πάνο Μιχαλόπουλο που έληξε μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα.

Συγκεκριμένα ήταν το 1996 όταν μπήκε οριστικά τέλος στη σχέση του Πάνου Μιχαλόπουλου και της Χριστίνας Φαρμάκη.

Ο ηθοποιός Πάνος Μιχαλόπουλος και η τραγουδίστρια Χριστίνα Φαρμάκη έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα καθώς η σχέση τους είχε πολλά… σκαμπανεβάσματα.

Υπήρχαν καλές περίοδοι αλλά και κάποιες ταραγμένες.

Το περιοδικό «Ciao», επικαλούμενο έγκυρη πηγή, αποκάλυψε ότι έπεσαν οι τίτλοι τέλους στον δεσμό των δύο καλλιτεχνών.

Το σχετικό δημοσίευμα ανέφερε: «Χώρισαν οριστικά τα ‘τσανάκια’ τους. …

Μην ‘τρέχει΄ όμως ο νους σας μακριά. Δεν συνέβη κάτι ιδιαίτερα συγκλονιστικό που τους ανάγκασε να πάρουν αυτή την –από κοινού- απόφαση.

Ο ίδιος λόγος που τους χώρισε και τις προηγούμενες φορές, τους χώρισε και τώρα.

Χριστίνα Φαρμάκη: Ο λόγος που χώρισε με τον Πάνο Μιχαλόπουλο

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος και η Χριστίνα Φαρμάκη αποφάσισαν να βάλουν στη σχέση τους και να παραμείνουν φίλοι

Και ποιος είναι αυτός ο λόγος; Ασυμφωνία χαρακτήρων.

Μπορεί να σας φαίνεται κοινότυπο αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Και ξέρετε τώρα πως είναι ένα ζευγάρι που δεν συμφωνεί. Δρόμο κοινό δεν βρίσκουν για να περπατήσουν.

Ο καθένας ακολουθεί το δικό του μονοπάτι και δεν λοξοδρομεί. Αυτό ακριβώς γινόταν και στη σχέση της Χριστίνας με τον Πάνο».

Στη συνέχεια, στο ρεπορτάζ του αναγράφονταν τα εξής: «Κάθε φορά βέβαια προσπαθούσαν και οι δύο να ‘ξανακολλήσουν το γυαλί’ όταν έσπασε, αλλά μάταια.

Έδιναν ακόμη μία ευκαιρία στο δεσμό τους αλλά τα προβλήματα εξακολουθούσαν να υπάρχουν.

Έτσι, την τελευταία φορά που ξανάσμιξαν, όταν άρχισαν πάλι να μη συμφωνούν, να μη βρίσκουν κοινό σημείο επαφής –ακόμη και σε πολύ απλά θέματα- έδωσαν τέλος στη σχέση τους.

Έμειναν, πάντως, φίλοι (όσο μπορούν), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μιλάνε και κάθε μέρα στο τηλέφωνο.

Μαθαίνει ο ένας τα νέα του άλλου αραιά και πού.

Άλλωστε, ένα πρώην ζευγάρι που χώρισε πρόσφατα χρειάζεται λίγο χρόνο να ηρεμήσει. Δεν μπορούν από τη μία μέρα στην άλλη να γίνουν αδελφικοί φίλοι».

 

Χριστίνα Φαρμάκη: Που βρίσκεται σήμερα η πρώην τραγουδίστρια

Σήμερα η Χριστίνα Φαρμάκη, η οποία έχει αποτραβηχτεί από τα «φώτα» της δημοσιότητας είναι παντρεμένη με τον Νίκο Μανιαδάκη.

Χάθηκε λοιπόν, ξαφνικά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω και να παντρευτεί τον Νίκο Μανιαδάκη, καθηγητή της ΕΣΔΥ.

Η τραγουδίστρια πλέον ζει στο Λονδίνο μαζί με την οικογένειά της, ενώ είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την Ελλάδα επιλέγει να επισκέπτεται κυρίως το καλοκαίρι, καθώς στην Αλόννησο διαθέτει εξοχικό σπίτι.

Η 54χρονη, πλέον, πρώην αοιδός ακολουθεί άλλη καριέρα, καθώς παρουσιάζεται ως influencer μόδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ποζάροντας στην έπαυλή της στο Λονδίνο το οποίο δεν έχει να ζηλέψει πολλά από το Μπάκινγχαμ, κρατώντας πανάκριβες τσάντες των οίκων Dior και Υves Saint Laurent (αξίας χιλιάδων ευρώ) από την προσωπική της συλλογή και ανεβάζοντας stories από τις καλοκαιρινές  διακοπές στην Αλόννησο.

JOSEPHINE: Η Ζοζεφίν φοράει κoλάν και μοιράζει εγκeφαλικά – φωτογραφία

Ιωάννα Τούνη: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη της – βιντεο