Εγκατέλειψε την Αθήνα, παρουσιάζει τη δική της εκπομπή: Νέα ζωή για τη μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη, Εύη Καραγιάννη

Νέο κεφάλαιο στη ζωή της έχει ανοίξει η Εύη Καραγιάννη, μετακομίζοντας στην Καβάλα, όπου παρουσιάζει εκπομπή στο Center TV.

 

Η μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Political και στην Δήμητρα Δάρδα, όπου και αναφέρθηκε στον γιο της αλλά και στον γάμο της με τον Κώστα Βουτσά.

Από την Αθήνα τι σας λείπει;

Ο γιος μου ο Άνθιμος (Ανανιάδης), αλλά έχουμε καθημερινή επικοινωνία. Βρίσκεται στην Ελλάδα, προετοιμάζει την πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας του «The Greek job» με διάσημους χολιγουντιανούς πρωταγωνιστές. Μακάρι να έχει επιτυχία, και να σου πω και ένα μυστικό: ετοιμάζεται για το σίκουελ του φιλμ, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα!

Κάνατε ένα πέρασμα και εσείς.

Θέλησα διακριτικά να κάνω έναν μικρό ρόλο, έτσι για την τιμή των όπλων. Στα πλατό έγινε η τελευταία συνάντηση με τον πρώην σύζυγό σας, Κώστα Βουτσά, πριν πεθάνει. (Σιωπή) Ήταν η πιο δυνατή αγάπη της ζωής μου. Με τον Άνθιμο δεν υπάρχει μέρα να μην τον «έχουμε» κοντά μας.

Φημολογείται πως σας έκανε πρόταση γάμου αμέσως μόλις σας γνώρισε.

Αλήθεια είναι. Έπαιζε στο «Ράδιο Σίτυ» και είδε μια αφίσα μου σε φωτογραφικό στούντιο της Θεσσαλονίκης. Ρώτησε για εμένα τον φωτογράφο και έπειτα του ζήτησε να με φέρει στην παράσταση το ίδιο βράδυ. Πήγαμε στο θέατρο, καθίσαμε πρώτη σειρά και στο φινάλε βγήκε με ένα καλάθι με λουλούδια και με έρανε με ροδοπέταλα, μπροστά στον κόσμο που χειροκροτούσε. Τα έχασα. Έπειτα, πήγαμε όλοι μαζί για φαγητό.

Εκεί σας ζήτησε σε γάμο;

Σε ανύποπτο χρόνο, την ώρα που τρώγαμε, δήλωσε: «Εγώ την Εύη θα την παντρευτώ». Ξαφνιάστηκα. Γύρισα απότομα και του είπα: «Τις λες τώρα; Έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας». Αλλά από εκείνη τη βραδιά δεν χωρίσαμε μέχρι που ανεβήκαμε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ξαναφτιάξατε τη ζωή σας μετά το διαζύγιο;

Μετά τον Κώστα το κομμάτι της προσωπικής ζωής το κρατώ ερμητικά δικό μου. Αλλά ο έρωτας δεν σταματάει ποτέ, είναι ζωή.

Δείτε, παρακάτω, βίντεο από την εκπομπή που παρουσιάζει η Εύη Καραγιάννη στο CenterTV.

Πηγή: enimerotiko.gr

Πως είναι σήμερα η πανέμορφη νικήτρια του πρώτου Voice, Μαρία Έλενα Κυριάκου

Eurovision 2023: Η Σουηδία ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού