Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Ιωάννας Τούνη

Τα δυσάρεστα νέα γνωστοποίησε η Κατερίνα Καινούργιου

Δύσκολες και σκληρές είναι οι τελευταίες ώρες για την Ιωάννα Τούνη, καθώς στις 4:00 τα ξημερώματα της Τρίτης 19/4 πέθανε, δυστυχώς, η πολυαγαπημένη της μητέρα. Με εκείνη η διάσημη influencer και επιχειρηματίας είχε ένα ιδιαίτερο δέσιμο, καθώς δεν έχει καμία επαφή με τον πατέρα της.

Εδώ και μήνες, η γυναίκα, η οποία δεν ήταν πολύ μεγάλη ηλικιακά, έδινε μάχη με τον καρκίνο, χωρίς να καταφέρει, τελικά, να τον νικήσει.

Τα δυσάρεστα νέα γνωστοποίησε η Κατερίνα Καινούργιου, στην έναρξη του «Super Κατερίνα», στο οποίο συμμετέχει, μάλιστα, ο σύντροφος της Ιωάννας Τούνη, Δημήτρης Αλεξάνδρου. Σήμερα, ο παρουσιαστής δεν θα δώσει το «παρών» στην εκπομπή, για να μείνει στο πλευρό της αγαπημένης του.

«Να ξεκινήσουμε με μια δυσάρεστη είδηση, να πούμε, μέσα από την εκπομπή, τα θερμά μας συλλυπητήρια και κουράγιο και στην Ιωάννα και τον Δημήτρη. Πριν από λίγο έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Ιωάννας Τούνης, μετά από μία μάχη μηνών που έδινε με τον καρκίνο.

Στις 4:00 το πρωί έφυγε η γυναίκα από τη ζωή. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχε η Ιωάννα στη ζωή, μιας που με τον πατέρα της δεν έχει καμία επαφή. Ήταν μαζί της συνέχεια. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποχώρησε από το Just πριν λίγους μήνες, τότε δεν ήθελε να πει τον λόγο. Όλο αυτό το διάστημα ήταν διακριτικά δίπλα της.

Η γυναίκα δεν τα κατάφερε και κατέληξε. Μας πήρε τηλέφωνο ο Δημήτρης και μας είπε ότι θέλει να είναι δίπλα στη σύντροφό του και εννοείται ότι έτσι έγινε. Δύναμη και κουράγιο. Αυτές είναι πολύ δύσκολες στιγμές. Αν δεν κάνω λάθος, η γυναίκα ήταν αρκετά μικρή σε ηλικία και αυτό είναι το θλιβερό» είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το «Super Κατερίνα»:

GNTM – Βίκυ Καγιά: Ριζικές αλλαγές στο ριάλιτι μοντέλων – Μέχρι πόσο ετών θα είναι τα διαγωνιζόμενα κορίτσια;

Joanne Γεωργακοπούλου: «Η νόσος Στάργκαρντ στα μάτια μου δεν έχει ίαση, μου δίνει, όμως, μία απελευθέρωση, γιατί…»