Ευθύμης Γεωργόπουλος: Συγκινεί ο φίλος του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση – «Αν με άκουγε, θα του έλεγα “ραντεβού στις 9, να τα πούμε”»

Ο ηθοποιός έφυγε σε ηλικία μόλις 31 ετών, πριν περίπου τρεις μήνες, μετά από τροχαίο δυστύχημα

Στις 29 Ιανουάριου του 2022,  ο καλλιτεχνικός κόσμος βυθίστηκε στη θλίψη. Ο μόλις 31χρονος ηθοποιός Πάνος Νάτσης έφυγε από τη ζωή, ύστερα από τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του.

Πάνος Νάτσης

Ο καλύτερος φίλος του και ταλαντούχος ηθοποιός, Ευθύμης Γεωργόπουλος, παραχώρησε σήμερα (Τετάρτη 6/4) συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό και συγκίνησε, μιλώντας για πρώτη φορά δημόσια για τον άδικο χαμό.

«Θα μας πάρει καιρό να συνειδητοποιήσουμε ότι λείπει ο Πάνος Νάτσης. Ήταν ο πιο χαμογελαστός άνθρωπος του κόσμου. Ήταν οι πιο περίεργες πρόβες της ζωής μου, μετά το θάνατό του. Ο Πάνος μου είχε πει να διαβάσω τα κείμενα για να τον αντικαταστήσω, επειδή φοβόταν ότι είχε Covid»  ανέφερε ο ηθοποιός για το θάνατο του φίλου του και τα συναισθήματά του όταν κλήθηκε να τον αντικαταστήσει στο θέατρο.

«Όταν φεύγω από το θέατρο στεναχωριέμαι πολύ, επειδή βγαίναμε πάντα, περιμένω τον Πάνο να με πάρει τηλέφωνο» πρόσθεσε και υπογράμμισε: «Από τον Πάνο έχω κρατήσει αμέτρητες όμορφες στιγμές».

«Το ότι καταφέραμε να βγούμε στην σκηνή μετά το θάνατο του Πάνου Νάτση, ήταν ένα κατόρθωμα 8 ηθοποιών και του Γιώργου Καπουτζίδη. Η συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη είναι πολύ ωραία», εξήγησε ο Ευθύμης Γεωργόπουλος αναφορικά με την παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!», στο θέατρο ΗΒΗ.

Κλείνοντας, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος έστειλε και ένα συγκλονιστικό μήνυμα στον αδικοχαμένο φίλο του. «Αν είχε την δυνατότητα ο Πάνος Νάτσης να με ακούσει, θα του έλεγα “ραντεβού 9 η ώρα, όπου θέλει, να τα πούμε λίγο”» είπε, χωρίς να κρύβει τη συγκίνησή του.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι συνθήκες κράτησής της στις φυλακές Κορυδαλλού – Έχει καρτοκινητό και τηλεόραση

Kim Kardashian: Κολάζει με ξεσκισμένο τζιν και τοπ από δέρμα αλιγάτορα – Σκέφτεται να προχωρήσει τη σχέση της με τον Pete Davidson