Έφη Σαρρή: Αποκάλυψε την άγρια πλευρά της – «Θέλω ο άνδρας να υπακούει στις διαταγές μου και να λέει ”yes madam”» (VIDEO)

Για τις προσδοκίες της από τους άνδρες, αλλά και την κύηση που διέκοψε στα 22 της χρόνια μίλησε η Έφη Σαρρή σε συνέντευξή της.

Η τραγουδίστρια αρχικά για το ενδεχόμενο ενός γάμου, είπε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα»: «Αν έκανα γάμο θα ήταν κλειστός. Εγώ, ο γαμπρός και ίσως ένας μάρτυρας. Είμαι πολύ ωραία τώρα στο κομμάτι της συντροφικότητας, δεν είμαι ποτέ μόνη, πάντα υπάρχει κάτι στη ζωή μου».

«Ένας άνδρας μπορεί να εκνευριστεί με εμένα γιατί θέλω να ακούει τις διαταγές μου και να λέει: Yes ma’am» συμπλήρωσε η Έφη Σαρρή.

Στη συνέχεια, η Έφη Σαρρή αναφέρθηκε σε έναν εμμονικό θαυμαστή της.

«Μπήκε στο καμαρίνι μου κάποιος που ήταν ίδιος εγώ, με μια περούκα ξανθιά και ντυμένος με τα ρούχα μου. Τραγούδαγε τα τραγούδια μου και μου είπε πολύ άσχημα “δεν είσαι εσύ η Έφη Σαρρή, είμαι εγώ”. Ήταν κάτι άσχημο αυτό, με φόβισε» ανέφερε συγκεκριμένα.

Σε ερώτηση για τη μητρότητα απάντησε: «Απέφυγα τη μητρότητα, δεν ήθελα να μπω σε τόσο μεγάλη ευθύνη. Έγινε διακοπή κύησης και δεν το μετάνιωσα ήταν αυτή η απόφασή μου. Ήταν μια άσχημη στιγμή, εκεί γύρω στα 22».

Η Έφη Σαρρή για τις δουλειές του σπιτιού, την κόντρα με τον Λάκη Λαζόπουλο και τις πλαστικές επεμβάσεις

«Δεν έχω καμία σχέση με τις δουλειές του σπιτιού. Είμαι λίγο άγρια με τους βοηθούς μου», είπε η Έφη Σαρρή.

Για την ηλικία της που πάντα σχολιάζεται και αποτελεί αντικείμενο… μελέτης, σχολίασε: «Η ηλικία είναι κάτι πολύ προσωπικό και δεν μπορώ να ακούω αηδίες. Διακωμωδώ το θέμα της ηλικίας μου και γι’ αυτό λέω κάθε φορά διαφορετική. Σήμερα είμαι 99 χρόνων».

«Φοβάμαι να κάνω πλαστικές επεμβάσεις, δε θέλω. Απέφυγα τη μητρότητα γιατί δεν ήθελα να μπω σε τόσο μεγάλη ευθύνη. Γύρω στα 22 μου, προχώρησα σε διακοπή κύησης. Δεν το μετάνιωσα, ήταν άσχημη στιγμή», υπογράμμισε.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος για έμενα: ”δεν είναι”. Δεν τον έχω συγχωρήσει. Είχα περάσει πολύ δύσκολα την περίοδο που με σατίριζε. Έφτασα μέχρι τα δικαστήρια για την σάτιρα του Λαζόπουλου, αλλά δεν βρήκα το δίκιο μου», αποκάλυψε αναφορικά με την κόντρα της με τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Έχω ξεκατινιαστεί με συντρόφους μου, έχω πετάξει τηλέφωνο, σταχτοδοχείο και ό,τι έβρισκα. Έχω χωρίσει γιατί ο σύντροφος μου δεν έκανε λεύκανση, ενώ του το ζήτησα. Κοιμάμαι πάντα μόνη μου, ποτέ δεν έχω κοιμηθεί με άντρα δίπλα μου», κατέληξε λέγοντας η αγαπημένη τραγουδίστρια.

dessou.gr

Κρατηθείτε: Το «γυμνό» αντίο της Μίνας Αρναούτη στο καλοκαίρι του 2023 (pic)

Ερωτευμένοι στην Ιταλία: Οι ρομαντικές στιγμές της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor (pics, vid)