Ευχάριστες στιγμές για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη: Οι όμορφες φωτογραφίες τους δύο χρόνια μετά το διαζύγιο

Latest

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και δύο χρόνια, ωστόσο οι σχέσεις τους έχουν παραμείνει εξαιρετικές, βιώνοντας σήμερα (11/5) μια πολύ ευχάριστη ημέρα.

Ο μικρός Αρίωνας γίνεται 7 ετών και οι γονείς του θέλησαν να του ευχηθούν και δημόσια με αναρτήσεις στα προσωπικά τους μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορεί η γνωστή παρουσιάστρια, που είχε να προσφέρει μια πιπεράτη αποκάλυψη, και ο ηθοποιός να αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο πριν 2 χρόνια περίπου, ωστόσο απόλυτη προτεραιότητά τους παραμένουν τα δυο παιδιά που απέκτησαν μαζί, ο Αρίωνας και η Αέλια.

Οι ευχές Καραβάτου-Κατσούλη στον Αρίωνα

«Αρίωνά μου, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να σε βοηθήσω να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου. Αυτή η αγκαλιά μου δίνει τη δύναμη να κάνω τα πάντα» έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Από την άλλη, ο Κρατερός Κατσούλης έγραψε στα social media: «Αγόρι μου, αντράκι μου, παιδάκι μου, ψυχή μου, φωτεινέ μου, λαμπερέ μου, κόσμε μου… Χρόνια πολλά. Να’ ναι η ζωή σου πάντα γεμάτη φως, αγάπη, χαρά, υγεία και να ‘σαι πάντα δυνατός, στέρεος, τρυφερός, έντιμος, γενναιόδωρος και υπέροχος όπως είσαι ήδη. Περήφανος και ευγνώμων που υπάρχεις και με έκανες μπαμπά σου. Πάντα δίπλα σου, πάντα κοντά σου, πάντα μαζί σου! Σε λατρεύω».

Πηγή: athensmagazine.gr

Σκύλος δάγκωσε την 17 μηνών κόρη της και την πέταξε μακριά – Μόλις κατάλαβε γιατί το είχε κάνει «τρελάθηκε»

Η 57άρα που… κολάζει το Instagram – Οι φωτογραφίες της προκαλούν πανικό