Έδωσε μπουνιά σε αρκούδα που ήθελε να τον κατασπαράξει και σώθηκε

Ένας νεαρός σώθηκε όταν άκουσε τη συμβουλή της κοπέλας του και έδωσε μπουνιά σε μία αρκούδα σχεδόν 2 μέτρων που ήθελε να τον κατασπαράξει.

 

Ο 26χρονος Άντι και η κοπέλα του Λάρα είχαν επισκεφτεί βουνά της Ρουμανίας. Σε ένα όμορφο τοπίο, απολάμβαναν τη διαδρομή που επέλεξαν να κάνουν!

Αυτό που δεν περίμεναν ήταν ότι θα συναντήσουν έναν… ντόπιο. Μία αρκούδα σχεδόν δύο μέτρων!

Η τεράστια αρκούδα έψαχνε για τροφή, παρέα με τα δύο «μικρά» της.

 

Το ζώο ήθελε να προστατέψει τα μικρά της. Όταν ήρθε σε απόσταση αναπνοής από τον 26χρονο άνοιξε τα τεράστια σαγόνια της και δάγκωσε το πόδι του. Καθώς τον έσερνε έσπασε το πόδι του σε τρία σημεία! Την ίδια στιγμή η Λάρα παρακολουθούσε την επίθεση και ούρλιαζε: «Χτύπα τη στο μάτι! Χτύπα τη!», εκείνος βρήκε το κουράγιο κι όταν η αρκούδα πήγε να του επιτεθεί ξανά της έδωσε μία μπουνιά στο πρόσωπο.

Η αρκούδα, έφυγε με τα μικρά της, ενώ ο 26χρονος αιμορραγούσε.

H προϊστορική αρκούδα των σπηλαίων ζούσε και στην Ελλάδα κι έφτανε σε ύψος τα 2,5 μέτρα (pics)
Η Λάρα του έδεσε όσο πιο γρήγορα γινόταν τις πληγές με κάλτσες και άρχισε να ψάχνει σήμα στο κινητό της για να καλέσει βοήθεια.

Ευτυχώς, η βοήθεια δεν άργησε και ο Άντι διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο.

 

Το ζευγάρι νιώθει τυχερό που είναι ζωντανό: «Ήμουν σε τόσο μεγάλο σοκ που δεν θυμάμαι τον πόνο. Η μαμά αρκούδα απλά εμφανίστηκε, ήταν τόσο δυνατή η κραυγή της. Με έσερνε, ενώ είχε δαγκώσει το πόδι μου, ευτυχώς η Λάρα μου φώναξε να τις δώσω γροθιά στο πρόσωπο και έφυγε», είπε ο 26χρονος.

Written by stelios

Λάρισα: Γυναίκα χτύπησε στο κεφάλι το σύζυγο της και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Ελλάδα: Στέλνει δύο Καναντέρ στον ευρωπαϊκό στόλο πυρόσβεσης