Έχουμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας! Η μεγάλη εικόνα του παιχνιδιού!

Survivor 4 Spoiler (29/04): Χθες το κεντρικό θέμα ήταν  ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor του ΣΚΑΙ. Το αποτέλεσμα γνωστό σε όλους και αναμενόμενο.

Κάθε μέρα πάμε παρέα όλοι μαζί στα συναρπαστικά αγωνίσματα, με τον LIVE σχολιασμό μας. Survivor και xamos.gr πάνε μαζί. Τα έχουμε πει αυτά.

Μια ακόμα ψηφοφορία ολοκληρώθηκε. Υποψήφιοι οι Τζέιμς, Τριαντάφυλλος, Ασημακόπουλος και Παπαδόπουλος.

Αναμενόμενο σε όλους η αποχώρηση του ζαχαροπλάστη. Αλλά σε πολλούς όχι αναμενόμενα τα αποτελέσματα τα της ψηφοφορίας που δείχνουν την μεγάλη εικόνα.

Ο Τζέιμς έχει μεγάλο κοινό και το έχουμε δει σε πολλες ψηφοφορίες μέχρι τώρα, αλλά το διαπιστώσαμε και σε ψηφοφορία του survivor. Ουσιαστικά παίζει μόνος του.

Ο Τριαντάφυλλος έμεινε για 9η φορά και απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει.

Ο Ασημακόπουλος δείχνει και σαν παρουσία, αλλά και βάση αποτελέσματος ότι κάπου εδώ είναι τα όρια του. Δύσκολα να επιβιώσει στην επόμενη ψηφοφορία του.

Ο Παπαδόπουλος λογικά βγήκε τελευταίος, αφού δεν έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό, αλλά και το τελευταίο μέτριο διάαστημα βάση αποτελεσμάτων στον στίβο μάχης τον έφεραν στην τελευταία θέση. Πολύ χαμηλό ποσοστό.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τζέιμς – 54%

Τριαντάφυλλος – 29%

Ασημακόπουλος – 12%

Παπαδόπουλος – 6%

Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους. Μόνος εναντίων όλων (εκτός Μπάρτζη) στο νησί, και μια από τα ίδια και στην ψηφοφορία. Όλοι μαζί πήραν λιγότερες ψήφους από τον Τζέιμς. Δίκαιά είναι το πολύ μεγάλο φαβορί του survivor.

Καλύτερα να πούμε ότι έχουμε τον φετινό νικητή.

Η κυβέρνηση της Βρετανίας επέβαλε μείωση 85% στη συμβολή της σε πρόγραμμα του ΟΗΕ

Η κυβέρνηση της Βρετανίας επέβαλε μείωση 85% στη συμβολή της σε πρόγραμμα του ΟΗΕ

ΕΕ: Θα αφαιρείται μέσα σε μια ώρα «τρομοκρατικό» περιεχόμενο από το Διαδίκτυο

ΕΕ: Θα αφαιρείται μέσα σε μια ώρα «τρομοκρατικό» περιεχόμενο από το Διαδίκτυο