Δυστυχώς: «Παγώνουν» οι διακοπές της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο – Άσχημα τα νέα

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελένη πήγε και ήρθε άρον άρον από την Άνδρο για να μιλήσει με το Mega

Από ανατροπή σε ανατροπή πάει ο σχεδιασμός του σταθμού για τη μεσημεριανή ζώνη την προσεχή σεζόν κι όπως καταλαβαίνετε αυτό είναι κάτι που επηρεάζει άμεσα την παρουσιάστρια. Είναι γνωστό πως η Ελένη έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την εκπομπή της οπότε πρέπει να γνωρίζει από τους πρώτους το τι σκέφτονται οι ιθύνοντες γι’ αυτήν.

Πριν από λίγο καιρό, λοιπόν, το κανάλι αποφάσισε να μικρύνει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και να το μετακινήσει στις 12:30, με στόχο να φέρει νωρίτερα την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με ώρα έναρξης στις 13:00. Σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews, ο σχεδιασμός αυτός προκάλεσε αντιδράσεις από στελέχη της διεύθυνσης ειδήσεων του Mega, που αντιτάχθηκαν στη συρρίκνωση του μεσημεριανού δελτίου.

Πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου, μάλιστα, αναφέρουν ότι το δελτίο θα παραμείνει στην ώρα του (12:45) και θα έχει την ίδια διάρκεια. Έτσι, η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη θα ξεκινά όπως και τη φετινή σεζόν στις 13:30, με δραστικά μειωμένη διάρκεια κατά μία ώρα. Η εκπομπή Ελένη θα ολοκληρώνεται στις 14:50, δηλαδή με συνολική διάρκεια 80 λεπτά.

Η αλήθεια είναι πως στον απολογισμό της σεζόν, στην τελευταία της εκπομπή η Ελένη άφησε να εννοηθεί πως οι αλλαγές από Σεπτέμβρη θα είναι πολλές τόσο για την δομή της εκπομπής όσο και για το δυναμικό της αφού είναι αρκετές οι απουσίες που θα σημειωθούν.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ταράζει τα νερά με ένα μικροσκοπικό μπικίνι (vid)

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το ανύπαρκτο στρινγκ της χάθηκε στα… προσόντα της (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ και VIDEO)