Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε: «Έχω πληροφορίες ότι ο Γιώργος Μαρίνος…»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» παραχώρησε η Σόφη Ζαννίνου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τον Γιώργο Μαρίνο και την υγεία του. Με την ευκαιρία, αποκαλύφθηκε ο άνδρας που κρατά τον γνωστό showman.

«Έχω μεγαλώσει, είμαι 72 ετών κι απείραχτη! Μία φορά έκανα μπότοξ όταν έπαιζα στις Πεθερές και έπρεπε να κάνω τη θυμωμένη, παραλίγο να κατουρηθώ από το σφύξιμο. Κάθε ρυτίδα είναι και μια εμπειρία, είναι τα παράσημά μας αυτά. Τη Μάρθα Καραγιάννη την είχα πάντα συνοδηγό στο αυτοκίνητο και μου έλεγε “με σένα και την Κοντού νιώθω άνετα”».

«Η Μέδουσα και ο Γιώργος Μαρίνος ήταν η αρχή των μιούζικαλ. Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν απαιτητικός, ήταν άνθρωπος της λεπτομέρειας. Πριν την παράσταση ήταν ένας κέρβερος και μετά ένα παιδί 12 ετών. Δεν γνωρίζω τι κάνει σήμερα. Παίρνω πολλές θετικές πληροφορίες, ότι είναι πολύ καλά, αλλά και αρνητικές, ότι δεν είναι καλά. Δεν είναι εύκολο να έρθω σε επικοινωνία μαζί του».

«Μένω με την κόρη μου και τη μητέρα μου και η συνύπαρξη είναι εξαιρετική. Έχω ζητήσει συγγνώμη από την κόρη μου γιατί ήμουν πάρα πολύ σκληρή και το παρατράβηξα. Ο πατέρας μου έπαινε στο σπίτι και σταματούσε μέχρι και το ρολόι του τοίχου. Όλοι έτρεμαν τον πατέρα μου, δεν τολμούσε να με πλησιάσει άνθρωπος. Στον Πρωινό Καφέ η Ελένη Μενεγάκη μου άνοιξε μια πολύ μεγάλη αγκαλιά σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου».

Πηγή: athensmagazine.gr

Μαίρη Συνατσάκη: Θηλάζω αποκλειστικά – Είμαστε συνέχεια μαζί με το μωρό (VIDEO)

Καίτη Φίνου: Στο νοσοκομείο με αλλεργικό σοκ