Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Καρρά: «Ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες του δίνουν μεγάλες πιθανότητες» λέει ο αδερφός του (VIDEO)

Για την γενναιότητα με την οποία αντιμετωπίζει το πρόβλημα υγείας του, ο Βασίλης Καρράς μίλησε ο αδελφός του τραγουδιστή.

Περιέγραψε όσο το δυνατόν καλύτερα και για πρώτη φορά τον Γολγοθά που ανεβαίνει με υπομονή.

Όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει… Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι.

Χθες το βράδυ ήμουν, κάναμε καλαμπούρι πάνω. Μέρα πάρα μέρα, κάθε μέρα πάνω είμαι. Στον αδερφό μου δίπλα. Συζητάμε, κάνουμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας.

Βγαίνουμε στο μπαλκόνι του, συζητάμε να περάσει η ώρα και βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό.

Δίνει τη μάχη του πάρα πολύ γενναία, είναι υπερήφανο άτομο! Είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι… Το πολεμάει!

Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες του δίνουν μεγάλες πιθανότητες».

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και πρόσθεσε τα εξής:

«Για πρώτη φορά να πούμε την αλήθεια. Η αλήθεια ποια είναι; Ο Βασίλης Καρράς περνά μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Έχει αφεθεί στα χέρια των γιατρών και στην πίστη του στον Θεό.

Ακολουθεί τις θεραπείες, είναι σε μια καλή φάση τώρα, είναι πολύ δυνατός, γνωρίζει ποια είναι η κατάσταση, δεν του έχουν πει ψέματα ούτε του έχουν χρυσώσει το χάπι».

# Βασίλης Καρράς

Πηγή

Latest

«Δε θυμάμαι τίποτα…»: Αυτή είναι η εντυπωσιακή ξανθιά τρανς που παρενόχλησε τον Βαγγέλη Κακουριώτη στην πίστα και έγινε viral (Vid)

Latest

Ξεκάθαρος ο Βασίλης Μπισμπίκης: «Στο να είναι ένας άνθρωπος ευτυχισμένος…» – Απάντησε για το ενδεχόμενο γάμου με την Δέσποινα Βανδή