Δυσάρεστα νέα για πολú κόσμο: «Τσοuχτερό» πρόστıμο για όσους έχουν σπίτι αυτń τη συσκευή

«Τσουχτερό» πρόστιμο 1.000 ευρώ
Πειρατική τηλεόραση: «Έρχονται» βαρύτιμα για τους χρήστες που έχουν στην κατοχή τους συσκευές πειραματικές που υποκλέπτουν τηλεοπτικό περιεχόμενο συνδρομητικών καναλιών.

Πλέον εκτός από αυτούς που προμηθεύουν στην αγορά τέτοιου είδους συσκευές θα τιμωρούνται και οι χρήστες σύμφωνα με νέο νομοσχέδιο ώστε να παταχθεί το φαινόμενο της τηλεοπτικής πειρατείας. Πρόστιμα για την κλοπή τηλεοπτικού περιεχομένου και στους χρήστες!

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την αντιμετώπιση του εκτεταμένου φαινομένου της τηλεοπτικής πειρατείας παράγοντες της αγοράς προτείνουν, μεταξύ άλλων, να επιβάλλονται πρόστιμα και στους κατόχους των συσκευών υποκλοπής του πειρατικού περιεχομένου.

Δηλαδή, όσοι θα παρακολουθούν τις αθλητικές διοργανώσεις και τις σειρές χωρίς να πληρώνουν συνδρομή είναι πολύ πιθανό, αν αλλάξει η νομοθεσία, να πληρώνουν διοικητικό πρόστιμο, εκτός από τις άλλες κυρώσεις που θα αποφασίζει το δικαστήριο.

Συνεπώς, εκτός από τους ανθρώπους που στήνουν το παράνομο δίκτυο, πουλάνε τις συσκευές και εισπράττουν τα μαύρα χρήματα, τώρα θα κινδυνεύουν να πληρώνουν πρόστιμα και οι πελάτες, εφόσον εντοπιστούν.

Πρόστιμα για την κλοπή τηλεοπτικού περιεχομένου και στους χρήστες! Σύμφωνα με πληροφορίες, για την αντιμετώπιση του εκτεταμένου φαινομένου της τηλεοπτικής πειρατείας παράγοντες της αγοράς προτείνουν, μεταξύ άλλων, να επιβάλλονται πρόστιμα και στους κατόχους των συσκευών υποκλοπής του πειρατικού περιεχομένου.

Δηλαδή, όσοι θα παρακολουθούν τις αθλητικές διοργανώσεις και τις σειρές χωρίς να πληρώνουν συνδρομή είναι πολύ πιθανό, αν αλλάξει η νομοθεσία, να πληρώνουν διοικητικό πρόστιμο, εκτός από τις άλλες κυρώσεις που θα αποφασίζει το δικαστήριο, σύμφωνα με το typologies.

Τρελό ανέκδοτο με ξανθιά οδηγό: Το αλκοτέστ

Latest

Αποκάλυψη «βόμβα»! Βγαίνει στο «σφυρί» μπομπονιέρα από τον γάμο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Παπαμιχαήλ (video)