Ρεγγίνα Μακέδου: Από το δωμάτιο του νοσοκομείου στην χορευτική πίστα του Dancing with the Stars – video

Η Ρεγγίνα Μακέδου εκτός από χορευτική μαχήτρια είναι και μία από τους μαχητές ενάντια στην ασθένεια του καρκίνου. Η Ρεγγίνα είναι μία από τους φετινούς διαγωνιζόμενους του λαμπερού Dancing with the Stars και χθες το βράδυ της Κυριακής, στην πρεμιέρα του χορευτικού σόου έκλεψε τις εντυπώσεις με τον παρτενέρ της, Γεράσιμο Μοσχόπουλο.

Η ιστορία της Ρεγγίνας με το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, συγκίνησε τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, στο εισαγωγικό της βίντεο, εξομολογήθηκε: «Ο κόσμος με έμαθε μέσα από τα βίντεο που ανέβαζα στα social media μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Μέσα από αυτά ήθελα να δώσω δύναμη σε όλους, για να δείξω ότι όλοι τα μπορούμε όλα. Η μάχη που έδινα και δίνω με τον καρκίνο δεν είναι εύκολη και πάρα πολλές φορές έφτασα στο σημείο να πω ότι κουράστηκα ή δεν θέλω να χορέψω άλλο. Πάντα όμως κάτι γινόταν κι έβρισκα ξανά τη δύναμη να σηκώνομαι, να χορεύω, να παλεύω κάθε μέρα και πιο δυνατά για αυτή την υπέροχη ζωή».

«Πέρυσι την ίδια εποχή ήμουν μέσα σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου και φέτος παίρνω μέρος σε αυτό το υπέροχο σόου», συμπλήρωσε η διαγωνιζόμενη του DWTS. «Τον πρώτο μου χορό θέλω να τον αφιερώσω στους υπέροχους γιατρούς μου που μου έσωσαν τη ζωή αλλά και σε όλους αυτούς που έδωσαν αίμα για μένα».

Οι επιδόσεις της Ρεγγίνας στο παρκέ άρεσαν πολύ στην κριτική επιτροπή, με την κριτή Έλενα Λιζάρδου να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της. «Ήσουν πολύ δυνατή, μας έδειξες τη δύναμή σου σήμερα, ήσουν ατρόμητη. Κινήθηκες τόσο ωραία μέσα στον χώρο και φυσικά με συγκίνησες», της είπε.

Σασμός εξελίξεις: Σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας μπλέκει τον Κώστα ο Διονύσης

Σασμός spoiler: Σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας μπλέκει τον Κώστα ο Διονύσης

Σασμός

Σασμός spoiler: Ο Κώστας και η Άσπα θα καυγαδίσουν έντονα … Σε ποια σκοτεινά μονοπάτια θα μπλέξει ο Κώστας και πόσο θα επηρεάσει την Άσπα;