Δούλα και κυρά θέλει τη γυναίκα ο Αρσενίου: «Είμαι παλαιών αρχών, η γυναίκα πρέπει να ξέρει να κάνει όλες τις δουλειές» (VIDEO)

Για τις παλαιές -όπως μόνος του τις χαρακτήρισε- αρχές μίλησε ο Σάκης Αρσενίου στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”.
Αρχικά, ο γνωστός τραγουδιστής που πρόσφατα έγινε για πρώτη φορά πατέρας δήλωσε ευτυχισμένος με τον ερχομό του γιου του:

“Είμαι πολύ χαρούμενος για τη γέννηση του γιου μου. Όλα πήγαν καλά, γεννήσαμε φυσιολογικά. Καινούργια ζωή, πρωτόγνωρο συναίσθημα αλλά, όποιος δεν το έχει ζήσει δε μπορεί να καταλάβει”.

Όσον αφορά τη μητέρα του παιδιού, ο ίδιος ανέφερε: “Η Λαμπρινή είναι πραγματικά καλή μάνα. Είναι και μικρή σε ηλικία, με άγχωνε αυτό για το πώς θα το χειριστεί αλλά μπράβο της, της δίνω τα εύσημα, είναι σούπερ μαμά. Όταν την είδα, δεν ένιωσα ότι είναι η γυναίκα που θέλω να παντρευτώ και να κάνω μαζί της παιδί, της το έχω πει κιόλας. Η πρώτη μας συνάντηση σε καμία περίπτωση δεν περίμενα ότι θα καταλήξει στο να κάνουμε οικογένεια. Το λέγαμε και προχθές αυτό, και γελούσαμε”.

 

Και πρόσθεσε: “Ο μικρός μοιάζει στον πατέρα μου. Θα του δώσουμε και το όνομά του, Κωνσταντίνος. Θα είναι διπλό το όνομα, Κωνσταντίνος – Εφραίμ. Θα κάνουμε γαμοβάφτιση του χρόνου αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα το που και πώς”.

Όταν ρωτήθηκε για το εάν μία γυναίκα πρέπει να ξέρει να μαγειρεύει, ο Σάκης Αρσενίου απάντησε: “Είμαι κάθετος στο ότι μια γυναίκα θα πρέπει να ξέρει να μαγειρεύει και να κάνει δουλειές. Είμαι παλαιών αρχών, τα έχω βρει και με τη Λαμπρινή αυτά, θέλω η γυναίκα μου και να ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνει και να κάνει δουλειές και να φροντίζει τον άντρα της με το παιδί της. Τα πάντα, ασχέτως αν έχει βοήθεια. Με έχουν φλερτάρει μπροστά της, όπως και εκείνη, ακόμα και όταν ήταν έγκυος, αντέδρασα όπως έπρεπε”.

Μαρία Θωμά: Από τα «Ζουζούνια» στις “50 αποχρώσεις του γκρι”

Σάλος με τη Σάλμα Χάγιεκ – Της έπεσε το μαγιό και προσπαθούσε να κρύψει…