Δούκισσα Νομικού: Το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα μετά την αποχώρηση από το Πρωινό

Η Δούκισσα Νομικού άντεξε μόλις 14 ημέρες δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα και αποχώρησε από την παρουσίαση του «Πρωινού» πριν καλά καλά τελειώσει ο Σεπτέμβριος.

Έχοντας όμως υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον ANT1, πρέπει να βρεθεί ο επόμενος ρόλος της στον κανάλι.

Ήδη οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις για την επόμενη εκπομπή, την οποία θα αναλάβει.

Αυτή, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο «OPEN Weekend», θα είναι μία στο στυλ του «Dot», δηλαδή ψυχαγωγική, με συνεντεύξεις, γυναικεία θεματολογία, συμβουλές. Θα είναι μαγνητοσκοπημένη και θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο μεσημέρι.

Ωστόσο, δεν θα ξεκινήσει σύντομα αλλά στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή από τον Ιανουάριο του 2023.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, αναφέρθηκε επίσης ότι η Δούκισσα Νομικού δεν θέλει να κάνει κάτι τώρα κοντά τηλεοπτικά, μέχρι να καταλαγιάσει όλο αυτό που συνέβη με την αποχώρηση της από «Το Πρωινό».

Όσο για την αντικαταστάτριά της;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Σκρομπόλα στο Mega Καλημέρα, έχουν υπάρξει διερευνητικές επαφές με πρόσωπα που πιθανόν να αναλάβουν το εμπορικό κομμάτι.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι ένα από αυτά τα πρόσωπα στα οποία έγινε κρούση που οδήγησε σε ραντεβού. Ωστόσο, η Φλορίντα Πετρουτσέλι αρνήθηκε. Η είδηση της πρότασης άφησε άφωνη την Ελεονώρα Μελέτη.

Επίσης, ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε ότι έχουν γίνει κρούσεις στη σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά, στη Μαρία Λουίζα Βούρου και την Φελίσια Λαπάτη.

Πηγή: in.gr

Μαίρη Χρονοπούλου: «Έζησα τραγικές ιστορίες, 20 χρόνια παράλυτη και παχύσαρκη»

Ζάχος Χατζηφωτίου: Πούλησε όλα του τα σπίτια και έμενε στο ενοίκιο!