Δωροθέα Μερκούρη: «Όταν χώρισα, οι κόρες μου ξεκίνησαν ψυχοθεραπεία» (VIDEO)

Για τη σχέση της με τις κόρες της και το πώς αντιμετώπισαν το διαζύγιο με τον σύζυγό της μίλησε η Δωροθέα Μερκούρη.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας», όπου αναφέρθηκε στη ζωή της, τα παιδικά της χρόνια και τη δημιουργία οικογένειας.

«Με τη μαμά μου ήμασταν πολύ δεμένες, ήταν το καταφύγιό μου. Παλιά της έλεγα τα πάντα, αλλά όσο μεγαλώνει η μητέρα μου δεν θέλω να της λέω τα πάντα, γιατί δεν θέλω να τη στεναχωρώ», είπε αρχικά.

Όσον αφορά τη σχέση της με τις κόρες της είπε: «Με τα παιδιά μου είναι εύκολη η σχέση, γιατί δεν τους μεταφέρω τα πάντα. Όταν το παιδί μου ήταν στην εφηβεία, δεν θέλω να τους κάνω “σκουπιδοτενεκέ” και να τους μεταφέρω ό,τι νιώθω εγώ».

«Δεν μεταφέρω το δικό μου στρες στα παιδιά. Και μόνο όταν με ρωτήσουν κάτι, λέω τη γνώμη μου. Δεν κάνω κήρυγμα και κριτική», συμπλήρωσε.

Σχετικά με το πώς αντιμετώπισαν το διαζύγιό της, ανέφερε πως οι κόρες της τότε ξεκίνησαν ψυχοθεραπεία.

«Εγώ έχω κάνει τα πάντα. Έχω πληγωθεί, έχω ερωτευτεί, έχω χωρίσει. Δεν θα ζηλέψω κάτι από το παιδί μου. Εγώ πλέον ζω μία δεύτερη ζωή. Γιατί να κάνω παρεμβάσεις στη ζωή τους;».

Τέλος, δήλωσε πως οι κόρες της έχουν φύγει πλέον από το πατρικό τους σπίτι και ζουν αλλού. «Έβλεπα πως δεν με άντεχαν άλλο, γιατί όσο και να θεωρώ πως δεν είμαι εγώ το επίκεντρο του σπιτιού και επειδή κάνω θόρυβο στο σπίτι και δεν κάθομαι στη “γωνιά” μου και είδα πως ενοχλούσα, πήγαν να μείνουν αλλού».

Αλ Πατσίνο: Αμφιβάλλει για την 29χρονη έγκυο σύντροφό του; Ζήτησε τεστ πατρότητας!

Latest

Πήρε θέση ο Ντέμης Νικολαΐδης: Απαντά πρώτη φορά για το δημοσίευμα περί εγκυμοσύνης της συντρόφου του