Δωρεάν Εργαστήριο για τις Ενεργειακές Κοινότητες στο Δ. Κηφισιάς

Εργαστήριο για τις Ενεργειακές Κοινότητες στο πλαίσιο του έργου Πράσινη Ενέργεια και Πολίτες: Σχεδιασμός, Εκπαίδευση, Εφαρμογή θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 10 Ιουνίου, ώρα 18:00-21:00 (προσέλευση 18.00-18.30) στη Βίλλα Κώστα, Λουκή Ακρίτα 4, Νέα Ερυθραία 146 71.

Αυτό το εργαστήριο είναι το τρίτο και τελευταίο σε σειρά με θέμα τις ενεργειακές κοινότητες και οι συμμετέχοντες, όπως και στα προηγούμενα, θα έχουν θεωρητική και πρακτική εξοικείωση με τον νέο θεσμό των Ενεργειακών Κοινοτήτων, το νομικό τους πλαίσιο και τα καλύτερα σενάρια λειτουργίας τους.

Στόχοι είναι η Ενημέρωση και η Δικτύωση με άλλους ενδιαφερόμενους ώστε να προχωρήσουν όσοι το επιθυμούν σε Σύσταση Ενεργειακής Κοινότητας.

Στο πλαίσιο του εργαστηρίου θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με την εγκατάσταση ενός μικρού Φωτοβολταϊκού Συστήματος στο Δήμο Κηφισιάς, με την παρουσία εκπροσώπων του Δήμου.

Τι διαφορετικό θα συμβεί;!

Θα παίξουμε! Ομαδικά παιχνίδια συνεργασίας θα είναι η καινούρια εμπειρία που σας προτείνουμε να ζήσουμε μαζί. Άλλωστε η χαρά είναι το πιο σημαντικό σε ό,τι κάνουμε!

Το εργαστήριο προσφέρεται δωρεάν. Δήλωση συμμετοχής: is https:// www.eventbrite.com/e/62709660282, Mail επικοινωνίας: [email protected] Lab Designed by Community Energy River IKE

#Ηενέργειασταχέριατωνπολιτών!
#ΣυμμετοχικόςΣχεδιασμός
#ΠράσινηΕνέργεια

Written by stelios

Κουτσούμπας: Τιμή στη μνήμη των σφαγιασθέντων Διστομιτών ο αγώνας κατά του φασισμού

ΟΠΕΚ: Προς συμφωνία για παράταση των μειώσεων στην παραγωγή