Δώρα Χρυσικού: Η ανατριχιαστική ανάμνηση της μάχης ενάντια στον καρκίνο τρία χρόνια μετά

Η μητέρα μου μου είπε: δεν θα την ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα. Εγώ όμως προσπαθώ να την ξεχάσω και να την αφήσω πίσω μου. Ήταν πριν από ακριβώς τρία χρόνια, στις 21 Μαΐου του 2021, όταν η Δώρα Χρυσικού κατάφερε να βγει νικήτρια στη γενναία μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Για αυτόν τον λόγο το πρωινό της Τρίτης η γνωστή ηθοποιός προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, περιγράφοντας την ημέρα που έμαθε ότι ξεπέρασε τον καρκίνο.
«Η μαμά μου μου θύμισε σήμερα πως έχουμε επέτειο. Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια έδωσα την δυσκολότερη μάχη της ζωής μου, για να σώσω τη ζωή μου. Είναι παράδοξο πως 3 χρόνια μετά το 21 Μάϊου δεν χτύπησε καμπανάκι. Ίσως πάλι βέβαια και να μην είναι παράδοξο. Γιατί αυτό κάνει ο χρόνος – ο χρόνος που περνάει από το τραύμα- σε βάζει πάλι σε μια κατάσταση κανονικότητας. Για αυτό για κάποιους ο χρόνος που περνάει είναι σύμμαχος κι όχι εχθρός», γράφει η Δώρα Χρυσικού.
«Η μαμά μου μου είπε «δεν θα την ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα», εγώ όμως προσπαθώ να την ξεχάσω και να την αφήσω πίσω μου. Κι είναι πραγματικά συγκλονιστικό που ήμουν στις 21 Μάϊου του 2021 και που είμαι τώρα. Μπήκα σε ένα θάλαμο χειρουργείου και βγήκα άλλη 12 ώρες μετά. Σήμερα όμως, αυτή τη μέρα, ζώ και κάνω όνειρα, έχω ραντεβού για τη δουλειά, έκανα τη γυμναστική μου, μιλάω στο τηλέφωνο, θα πάω στην τράπεζα. Αυτές τις μικρές ρουτίνες που μόνο οι υγιείς μπορούν να απολαύσουν.
Τρία χρόνια αγωνίας, αλλά και νικών προσωπικών, μεγάλης βουτιάς και μεγάλης αναγέννησης. Αλλαγών και αποδοχής μιας νέας πραγματικότητας. Η ζωή που νικάει το φόβο. Χρόνια μου πολλά λοιπόν. ΥΓ: βάζω αυτή τη φωτό γιατί κάπως μοιάζει με τον καινούριο μου χαμογελαστό εαυτό μου», καταλήγει στο δημόσιο μήνυμά της η Δώρα Χρυσικού.

Written by admin

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αρνείται τις κατηγορίες του Γιώργου Λιάγκα: Ευκαιρία για διασταύρωση

Latest

Οι Βρετανοί θέλουν να το κρύψουν: «Ο βασιλιάς Κάρολος το παραδέχεται ευθέως πια…»