Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Αναζητείται επιχειρηματίας με το σκάφος που διέφυγαν οι εκτελεστές – Προστατευόμενος Μάρτυρας στην ΕΛΑΣ

Χamos

Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Υπό την προστασία της Αστυνομίας πρόσωπο «κλειδί». Επτά άτομα συνελήφθησαν χθες σε Ζάκυνθο, Αθήνα και Ηλεία και άλλοι τρεις αναζητούνται για την υπόθεση δολοφονίας της συζύγου του επιχειρηματία που έπεσε νεκρός το Μάιο στο νησί.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA o συγκεκριμένος εφοπλιστής είναι ο ιδιοκτήτης του σκάφους διαφυγής των εκτελεστών της 37χρονης από το νησί. Στις συνομιλίες που έχουν καταγραφεί ακούγονται οι εκτελεστές να λένε πώς θα κρύψουν το σκάφος για να μην γίνει αντιληπτό από το Λιμενικό και τους κατοίκους του νησιού.

Σε πρώτο χρόνο ο εφοπλιστής ανακρίθηκε, έλεγε όμως πράγματα σε αντίθεση με όσα έλεγαν οι υπόλοιποι και έτσι κατάλαβαν στο Ανθρωποκτονιών ότι έκρυβε κάτι. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εντόπισαν ένα πρόσωπο «κλειδί» που τελεί υπό την προστασία της Αστυνομίας. Το πρόσωπο αυτό φέρεται να περιέγραψε στους αστυνομικούς όλα όσα γνώριζε για τη δολοφονία της 37χρονης συζύγου του επιχειρηματία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις.

Διαβάστε επίσης »

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τίνος είναι το παιδί της Ελένης

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τίνος είναι το παιδί της Ελένης

Χamos

ΗΠΑ: Πολλοί δισεκατομμυριούχοι απέφυγαν την καταβολή φόρου