Δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός: Ο Μάνος Δασκαλάκης αδυνατούσε να αντιληφθεί πως η εν διαστάσει σύζυγός του συνελήφθη

«Ήταν σαν χαμένος» αναφέρει ο έμπειρος δημοσιογράφος για τον 30χρονο πατέρα από την Πάτρα

Δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός

Το μεσημέρι της Παρασκευής 15/4, στην εκπομπή Live News και το Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε, σε ζωντανή σύνδεση μέσω Skype, ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός για την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας, με το θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη. Η 33χρονη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, έχει κριθεί προφυλακιστέα και κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για το θάνατο του πρωτότοκου παιδιού, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Την επόμενη εβδομάδα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, θα κληθούν από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών οι δύο ιατροδικαστές Χριστίνα Τσάκωνα και η Αγγελική Τσιόλα, οι οποίες υπέγραψαν την ιατροδικαστική έκθεση για την Μαλένα και την Ίριδα αντίστοιχα.

Ο Πέτρος Κουσουλός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συνάντηση που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη, δύο ημέρες μετά τη σύλληψη της εν διαστάσει συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Δεν είχα την τύχη να συνομιλήσω, μέχρι στιγμής, με την κυρία Πισπιρίγκου, αλλά έχω συνομιλήσει αρκετές φορές με τον Μάνο Δασκαλάκη. Εκείνες τις ώρες συνάντησα έναν άνθρωπο που ήρθε στο γραφείο σαν χαμένος. Ο ίδιος αδυνατούσε να αντιληφθεί τι έχει συμβεί, μέχρι την τελευταία στιγμή στεκόταν στο πλευρό της συζύγου του.

Μέσω του ρεπορτάζ, έχω καταλήξει ότι η σχέση αυτή είχε πολλές διακυμάνσεις και εντάσεις. Υπάρχει μία τραγική σύμπτωση με τους θανάτους των παιδιών, που συμβαίνει σε μία περίοδο που το ζευγάρι είχε κόντρα μεταξύ τους και σε μία περίοδο που ο σύζυγος έφευγε από το σπίτι» δήλωσε.

Ο Πέτρος Κουσουλός σημείωσε, ακόμη, ότι ο Μάνος Δασκαλάκης του εξομολογήθηκε ότι δεν του είχε περάσει από το μυαλό ότι η 33χρονη εμπλεκόταν στον θάνατο της Τζωρτζίνας, ενώ δεν είχε αναρωτηθεί εάν κρυβόταν κάτι άλλο πίσω από τους μυστηριώδεις θανάτους των τριών κόρων του. 0 30χρονος πατέρας είπε χαρακτηριστικά: «Όταν έχω τους ιατροδικαστές να με διαβεβαιώνουν για τις αιτίες θανάτου, πώς μπορώ εγώ να τα βάλω μαζί τους;».

masterchef 6

MasterChef: Εντάσεις και διαφωνίες – Ποιοι θα οδηγηθούν στη Δοκιμασία Αποχώρησης του ριάλιτι μαγειρικής;

Βίκυ Κάβουρα: Με διάθεση στα ύψη και σέξι μπικίνι, ξεσηκώνει τη Μύκονο