Δημήτρης Σταρόβας: Συγκινεί για το θάνατο της μητέρας του – Τι λέει για το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου;

Μακροχρόνια σχέση με την όμορφη γυμνάστρια Άννα Σταθάκη έχει ο αγαπημένος καλλιτέχνης

Μία ειλικρινή συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα παραχώρησε σήμερα, Μ. Τρίτη 19/4, ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Υπάρχουν άνθρωποι που εναποθέτουν τις ελπίδες τους επαγγελματικά στα μέσα κοινωνικής παραπληροφόρησης, θα πω εγώ» δήλωσε αρχικά, εκφράζοντας την αντίθεσή του προς αυτό.

Πρόσφατα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχασε την πολυαγαπημένη του μητέρα, η οποία είχε άνοια και η υγεία της ήταν βεβαρημένη. Πώς βίωσε αυτή την απώλεια;

«Καταρχήν εμένα ήταν λίγο ιδιάζουσα περίπτωση. Η μητέρα μου ήταν σε μία κατάσταση που δεν υπήρχε επιστροφή. Όπως πολύ σωστά είπε ένας φίλος μου, επέλεξε να με απαλλάξει. Πέρασα μαρτυρικά την τελευταία τριετία. Να βλέπεις έναν άνθρωπο, που έχεις μία εικόνα όλη σου τη ζωή  που είναι δραστήριος, εμπιστοσύνης άνθρωπος, όπως ήταν η μάνα μου, να βλέπεις να μεταμορφώνεται σε μία βρεγμένη γάτα. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω, είναι θλιβερό πράγμα. Ευτυχώς, δεν έζησα το να μου πει “ποιος είσαι;”. Είχε άνοια προχωρημένη, δεν υπήρχε επιστροφή.  Όσοι το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι θα συμβεί (ο θάνατος), μπορούμε να το διαχειριστούμε καλύτερα, όταν συμβεί. Εγώ αυτό κατάλαβα».

Ο Δημήτρης Σταρόβας εξέφρασε, επίσης, την άποψή του για τον γάμο, δεδομένου πως έχει παντρευτεί δύο φορές, αλλά και τις δύο φορές χώρισε. Από το 2016 διατηρεί δεσμό με την όμορφη γυμνάστρια Άννα Σταθάκη.

«Ο γάμος είναι ένα πράγμα που και να μη γίνει, δεν αλλάζει κάτι μπροστά στην ανθρώπινη επαφή, την ουσιαστική. Εντάξει, παντρεύεσαι, αλλάζεις γνώμη, χωρίζεις. Έχω δηλώσει πως, αν παντρευτώ τρίτη φορά, θα παντρευτώ άντρα. Αλλά μπορεί να παντρευτώ την Άννα, γιατί είναι γυναίκα με α******» τόνισε χαρακτηριστικά ο 59χρονος ηθοποιός και μουσικός.

Δημήτρης Σταρόβας – Άννα Σταθάκη

 

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Έτοιμη να παντρευτεί τον σύντροφό της – Φωτογραφία με το πανέμορφο μονόπετρο

Μελέτης Ηλίας: «Δεν έχει σημασία αν ο Φιλιππίδης ήταν καλός κωμικός, θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη»