Δημήτρης Σταρόβας: «Δεν πρέπει να κρυβόμαστε» – Μάθημα ζωής μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο Δημήτρης Σταρόβας πριν από λίγες μέρες έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν έχοντας υποστεί εγκεφαλικό, επέστρεψε σπίτι του και καθημερινά δίνει αγώνα για να ξαναμιλήσει όπως πριν.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης παρουσιάζει καθημερινά σημάδια βελτίωσης και φρόντισε να αναρτήσει στο Instagram το πρώτο βίντεο μετά την περιπέτεια της υγείας του, για να ενημερώσει και να καθησυχάσει ο ίδιος τους ανθρώπους που αγωνιούν για την κατάστασή του, πως είναι καλά και ότι διαρκώς βελτιώνεται.

Διαβάστε επίσης: Η απόφαση για Έβανς, ο Ντόρσεϊ, το +1 στα γκαρντ και η… έκπληξη (pics, vids)

«Δεν πρέπει να κρυβόμαστε, μέσα στη ζωή είναι όλα»

Στο βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό του, αν και είναι εμφανής η δυσκολία στην ομιλία του, φαίνεται ότι οι προσπάθειές του να επικοινωνήσει όπως πριν βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο.

Σημειώνεται, μάλιστα, ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Δημήτρης Σταρόβας μιλά δημόσια, έναν μήνα μετά το εγκεφαλικό που υπέστη και λίγες μέρες αφότου έλαβε εξιτήριο.

Στο βίντεο ενημερώνει ο ίδιος ότι «όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα» και ότι ο λόγος που το αναρτά δεν είναι τον δει ο κόσμος όπως δεν τον έχει συνηθίσει, αλλά γιατί «δεν πρέπει να κρυβόμαστε, μέσα στη ζωή είναι όλα» όπως λέει χαρακτηριστικά.

Θυμίζεται ότι ο γνωστός μουσικός εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Τζάνειου νοσοκομείου στις 15 Μαΐου.

Τα πρώτα του λόγια και το δημόσιο «ευχαριστώ» στη σύντροφό του

«Γεια σας. Ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτειά μου» είπε κατά το ξεκίνημα του ομιλίας του.

Και συνέχισε: «Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μην με δείτε έτσι πώς δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε, μέσα στη ζωή είναι όλα»

«Θέλω να πάρετε πληροφορίες, από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω πόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται, θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο, οπότε επιφυλάσσομαι» αυτοσαρκάστηκε σχετικά με τη δυσκολία που του άφησε στην ομιλία το εγκεφαλικό που υπέστη.

«Προς στιγμήν θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου (σημ.: η σύντροφός του Άννα Σταθάκη) και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο και συνεχίζεται ακομη. Θα τα πουμε συντομα σας φιλώ. Ευχαριστώ» είπε ολοκληρώνοντας το σύντομο βίντεό του.

Δείτε το βίντεο Σλοβενία – Δανία 1-1: Ισοπαλία στη ματσάρα της Στουτγκάρδης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η απουσία του από την εκπομπή δεν με ενοχλεί

Ο Σταρόβας μεταδίδει αισιοδοξία για την υγεία του: «Η βελτίωση είναι καθημερινή»