Δημήτρης Παπανώτας: Αναχώρησε από τη στήλη του Βερύκιου – Τι αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Είναι απόφαση σταθμού λόγω της ανεξαρτησίας και της δεοντολογίας να μη συμμετέχεις στο κομμάτι του Δήμου Βερύκιου, δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Το Happy Day θα έχει πλέον ένα νέο πρόσωπο στη στήλη του Δήμου Βερύκιου, με τον Δημήτρη Παπανώτα να απουσιάζει λόγω της υποψηφιότητάς του με το ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές. Το κανάλι αποφάσισε, λοιπόν, να μην τον παρουσιάζει στην εκπομπή για λόγους δεοντολογίας έως την Τρίτη 23 Απριλίου που θα αρχίσει η προεκλογική περίοδος. Μετά την Τρίτη, αφού ξεκινήσει η προεκλογική εκστρατεία, ο δημοσιογράφος θα αποχωρήσει οριστικά από την εκπομπή.
«Δημήτρη μου, θα ήθελα να σου πω ότι μέχρι την Τρίτη που θα σταματήσεις επίσημα να εμφανίζεσαι στην εκπομπή λόγω προεκλογικής περιόδου, είναι απόφαση σταθμού λόγω της ανεξαρτησίας και της δεοντολογίας να μη συμμετέχεις στο κομμάτι του Δήμου Βερύκιου, στο οποίο έχεις δουλέψει όλα αυτά τα χρόνια με συνέπεια και αξιοπρέπεια», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε:
«Ωστόσο, για αυτές τις λίγες ημέρες που απομένουν, πρέπει να τηρήσουμε τους κανόνες της τηλεόρασης, της ανεξαρτησίας και της δεοντολογίας. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να έχεις συμμετοχή στην εκπομπή μας εξαιτίας της προεκλογικής εκστρατείας, αλλά σίγουρα θα σε έχουμε ξανά ως επισκέπτη μας στο μέλλον. Εύχομαι καλή επιτυχία στην πορεία σου και στις εκλογές που ακολουθούν».

Written by admin

Εννέα συλλήψεις για την τραγωδία με τον αστυνομικό: Νέα εξελίξεις στην υπόθεση

Αφηγήσεις από τον κόσμο των σαμπάνιων και τον πόλεμο των λουλουδιών στο σφυρί του πλειστηριασμού