Δημήτρης Ουγγαρέζος: Συγκινεί για τον θάνατο της μητέρας του

O Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη και συγκίνησε για τον θάνατο της μητέρας του.

Aφορμή στάθηκε η συνέντευξη της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους και όσα είπε για την απώλεια της μητέρας της, για να εξομολογηθεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μετά από ερώτηση της παρουσιάστριας του MEGA το πώς βίωσε ο ίδιος την απώλεια της δικής του μητέρας.

Διαβάστε επίσης: Euroleague: Ποιες θα είναι οι δομικές αλλαγές που θα γίνουν από το 2026

Συγκλονίζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον θάνατο της μητέρας του

«Ήταν έτσι η διαδικασία της ασθένειας που φτάνεις σε ένα σημείο που λες να ηρεμήσει ο άνθρωπος. Οπότε, κάπως, πολύ ενοχικά το λέω, μπορεί και να θες να επισπευστούν οι διαδικασίες, αφού ξέρεις ότι δεν υπάρχει πισωγύρισμα σε αυτό.Συνεπώς, την πρώτη περίοδο κάπως ηρεμείς κιόλας που σταματάς να βλέπεις τον άνθρωπό σου να υποφέρει. Αφού περάσει αυτή η διαδικασία και αυτό το χρονικό διάστημα που έχεις ηρεμήσει, που λες ας σταματήσει να πονάει και ας μην είναι πια κοντά μου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δεν έχεις πια κανέναν – Λες «γιατί;» και σε πιάνει ένα παράπονο Ας μιλήσουμε για τον Ρέτσο…

«Μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι είσαι μόνος σου και πως ότι είναι να κάνεις, εσύ πρέπει να το κάνεις. Δεν έχεις πια κανέναν, την εύκολη λύση. Φυσικά λες ΄΄γιατί;΄΄ και σε πιάνει ένα παράπονο», προσέθεσε ο ίδιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

«Οι γιοι μου την μίσησαν»: Η Σακίρα υποστηρίζει ότι η ταινία Barbie είναι «ευνουχιστική»

Το απρόσμενο ρεκόρ στο Survivor που άφησε άφωνο τον Γιώργο Λιανό