Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Με την Ελένη Μενεγάκη κάνεις άλλη τηλεόραση, είναι μία άλλη πίστα»

Συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Ο γνωσστός παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» κι αρχικά, ανέφερε πως το επάγγελμά του του προσφέρει μια ισορροπία στη ζωή του.

«Αν δεν έκανα αυτό που κάνω και δεν μιλάω για την δημοσιότητα, αλλά για την δουλειά μου, θα ήμουν ανισόρροπος.

Περισσότερο από όσο είμαι. Δεν θα είχα καμία ισορροπία στη ζωή μου. Η ενασχόληση μου με τα media, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση είναι που με φέρνει στα ίσια μου και επιστρέφω ήρεμος στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη διάσημη «κυρία» της τηλεόρασης, Ελένη Μενεγάκη.

«Ήταν μια χρονιά επιμορφωτική. Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια εμπειρία για εμένα, όπως και την περίμενα. Είχα καταλάβει πολύ σωστά από τις συζητήσεις μας ότι η Ελένη είναι “εξέλιξη” και είναι μια άλλη πίστα, ένας άλλος τρόπος για να κάνεις τηλεόραση.

Με την Ελένη κάνεις άλλη τηλεόραση, είναι άλλο πράγμα εντελώς. Μια διαφορετική οπτική του πώς γίνεται η τηλεόραση από μέσα και πώς φαίνεται προς τα έξω. Είναι μια τηλεοπτική χορογραφία», τόνισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Τέλος, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον και απάντησε στο ενδεχόμενο να παραμείνει με την Ελένη Μενεγάκη.

«Έχω συμβόλαιο για του χρόνου, οπότε αν το MEGA και η Ελένη με θέλουν, τότε θα είμαι εκεί. Ακόμα δεν το έχουμε συζητήσει», ανέφερε κλείνοντας.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Ευτυχία σκοτώνει τελικά τον Ανέστη

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ένα τροχαίο θα στερήσει τη ζωή μιας αγαπημένης ηρωίδας