Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έτοιμος για την επόμενη πρόκληση

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε τη συμβουλή που του έδωσε η Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας ότι του είπε να ακούει την καρδιά του. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για την εμπειρία της συνεργασίας του με τη δημοφιλή παρουσιάστρια, η οποία φτάνει στο τέλος της σεζόν, ενώ τόνισε πως είναι έτοιμος για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

«Δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι συγκεκριμένο, καθώς η ανακοίνωση πρέπει να γίνει από τους εμπλεκόμενους φορείς, δηλαδή την Ελένη και το κανάλι. Έχει είναι μία πολύ διδακτική εμπειρία για μένα και αγαπώ ακόμα περισσότερο αυτό που κάνω. Η συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη είναι σαν ένα σχολείο που σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Είναι σαν να χορεύεις σε έναν χορό. Η συμβουλή που μου έδωσε ήταν να ακούω την καρδιά μου», ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει τυχόν τηλεοπτικά σενάρια που τον αφορούν με τον ΑΝΤ1.

«Είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Δεν ξέρω ακόμα τι θα είναι αυτό, αλλά είμαι έτοιμος να το αντιμετωπίσω», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Written by admin

Μεσολογγίτης ταρίφας – Ανέκδοτο: Που να σε πετάξω;

Σοκαριστικό Συμβάν με την Πολωνή φίλαθλο στην Γερμανία (ΦΩΤΟ)