Δημήτρης Λιγνάδης: Σοκάρουν οι περιγραφές στην 3η μήνυση – “Με νάρκωσε και με βίασε”

March 4, 2021

Ο μηνυτής φέρεται να έχασε τις αισθήσεις του και, όταν συνήλθε, αντιλήφθηκε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης τον είχε κακοποιήσει σεξουαλικά
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με τη Ράνια Τζίμα, το βράδυ της Πέμπτης, ο Δημήτρης Λιγνάδης πρωταγωνίστησε εκ νέου καθώς, το μεσημέρι της ίδια μέρας, κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του και 3η μήνυση για βιασμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος μηνυτής είναι Έλληνας, ενήλικος την εποχή που ισχυρίζεται ότι έγινε ο βιασμός και υποστηρίζει ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης τον βίασε μέσα στο σπίτι του το 2018.
Οι περιγραφές του μηνυτή, μάλιστα, είναι ανατριχιαστικές. Όπως υποστηρίζει ο μηνυτής, γνωρίστηκε με τον σκηνοθέτη σε πλατεία κοντά στο σπίτι του στο Μεταξουργείο, τον κάλεσε να μπει στο σπίτι του, όπου και πήγε, αλλά την πρώτη φορά δεν έγινε τίποτα. Τον κάλεσε πάλι λίγες μέρες αργότερα. Τότε, σύμφωνα πάντα με την μήνυση, ο Δημήτρης Λιγνάδης του προσέφερε ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ. Ο μηνυτής έχασε τις αισθήσεις του και, όταν συνήλθε, αντιλήφθηκε ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Μάλιστα, όπως παρουσιάστηκε στα MEGA Γεγονότα, ο Δημήτρης Λιγνάδης απείλησε τον μηνυτή να μην πει τίποτα για το περιστατικό…

. Δημήτρης Λιγνάδης: Σοκάρουν οι περιγραφές στην 3η μήνυση – “Με νάρκωσε και με βίασε” – -.

Share0

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Ψάχνω εδώ και τρία χρόνια να βρω τον ιδανικό άντρα»

Battle of the Couples: Ακόμα δεν ξεκίνησε και κόβεται; Το εντυπωσιακό 4,2% φέρνει αλλαγές