Δημήτρης Λιγνάδης: Η προφυλάκιση που τον σόκαρε και οι πρώτες ώρες στις φυλακές της Τρίπολης

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μεταφέρθηκε με χειροπέδες και αστυνομική συνοδεία στα δικαστήρια πριν επιστρέψει για τελευταία φορά χθες στην ΓΑΔΑ, μετά την σύμφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα για την προφυλακισή του.

Το μεσημέρι ένα μπλε βαν της Ελληνικής Αστυνομίας παρέλαβε τον άνθρωπο που σόκαρε με τα όσα φέρεται να έκανε χρόνια τώρα σε ανήλικα αγόρια, για το πιο σκληρό και μοναχικό ταξίδι. Αυτό από την Αθήνα στο σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης, το νέο του σπίτι πλέον, εκεί όπου φιλοξενούνται οι καταδικασμένοι για σεξουαλικής φύσεως εγκλήματα.

Η μπλέ κλούβα της ΕΛΑΣ που τον μετέφερε, έφτασε το μεσημέρι στην φυλακή και οι κάμερες τοπικών καναλιών που περίμεναν, δεν κατάφεραν να έχουν το πλάνο που επιθυμούσαν διακαώς. Αυτό με το «σκοτεινό» τέρας της υποκριτικής να κατεβαίνει με χειροπέδες και να εισέρχεται για τις διατυπώσεις και την μεταφορά του σε σε ειδική πτέρυγα Covid-19, όπου θα μείνει μια εβδομάδα.

Μετά θα ενταχθεί στην ευρύτερη μικρή κοινωνία της φυλακής ή αν συντρέχουν ειδικοί λόγοι που έχουν να κάνουν με την προσωπική του ασφάλεια θα παραμείνει σε ξεχωριστό χώρο.

Πιθανότατα και με βάση όλα όσα εφιαλτικά και ανομολόγητα μέχρι πρότινος έχουν δει δει αυτές τις μέρες το φως, ο Δημήτρης Λιγνάδης να είναι μόνος του σε έναν χώρο. Άλλωστε όπως είχε πει και ο ίδιος του άρεσε να πορεύεται μοναχικά στην ζωή, μόνο που αυτή η μοναχικότητα φαίνεται ότι έκρυβε και έναν φριχτό όσο και σκοτεινό ιδιωτικό βίο. Έναν βίο για τον οποίο πολλοί ήξεραν, άκουγαν και πιθανώς κάποιοι να έβλεπαν τα όσα ανομολόγητα έκανε με ανήλικα αγόρια στο ρετιρέ του Μεταξουργείου.

Ό ίδιος τα αρνήθηκε όλα στο υπόμνημα που κατέθεσε αλλά και στην μαραθώνια απολογία του, έχοντας για συνήγορο τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος εμφανίστηκε μετά από επίμονο αίτημα του Λιγνάδη να τον αναλάβει.

Το έπραξε «απασφαλίζοντας» από την πρώτη μέρα κατά πάντων με την γνωστή του «Κούγεια» μέθοδο, προκαλώντας πλήθος αρνητικών σχολίων για τα όσα έλεγε και τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε για τα θύματα και τους μάρτυρες.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Υπέρ της Ελένης καταθέτει ο Δούκας στη δίκη του Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Υπέρ της Ελένης καταθέτει ο Δούκας στη δίκη του Βόσκαρη

Survivor Spoiler 27/2: Σε αυτή την ομάδα μπαίνει η νέα παίκτρια

Survivor Spoiler διαρροή 27/2: Σε αυτή την ομάδα μπαίνει η νέα παίκτρια