Δημήτρης Λάλος: Ο λόγος που σταμάτησε να τρώει κρέας

Ο Δημήτρης Λάλος εξήγησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τους λόγους που τον οδήγησαν στο να μην τρώει κρέας εδώ και δύο χρόνια.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρβαούτογλου στο «The 2Night Show», ο Δημήτρης Λάλος, που επανήλθε στην τηλεόραση μετά από 12 χρόνια απουσίας με τον «Σιωπηλό δρόμο», μίλησε και για την απόφασή του να καταργήσει το κρέας από τη διατροφή του.

Ο πολυβραβευμένος θεατρικός ηθοποιός εξήγησε πως έγινε vegetarian από …παραξενιά.

«Ο αδελφός της γυναίκας μου, εκτός από φοβερός λυράρης, ο Γιώργος ο Μαυρίδης, είναι και οργανοποιός. Φτιάχνει λύρες. Και θυμάμαι μου ‘χε πει μια φορά για μια λύρα που είχε φτιάξει, “αυτή την έχω φτιάξει και δεν έτρωγα κρέας. Την έχω φτιάξει με νηστεία”. Και μου ‘κανε φοβερή εντύπωση ότι αυτή η λύρα παίζει διαφορετικά» είπε ο πρωταγωνιστής, απαντώντας στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Και συμπλήρωσε: «Μετά ήρθε η ταινία, το “Καλαζάρ”, που διαπραγματεύεται ένα ζευγάρι που μαζεύει νεκρά ζώα από το δρόμο, αυτά που τα έχουν χτυπήσει αυτοκίνητα, και τα πάνε στο κρεματόριο. Και είπα, ωραία ευκαιρία να κάνω αυτή την ταινία με νηστεία, σαν τη λύρα του γαμπρού μου».

Τελικά η «νηστεία» που ξεκίνησε με τα γυρίσματα της ταινίας, διαρκεί έως και σήμερα.
«Το να μην τρως κρέας είναι μια ευγενική πράξη» κατέληξε ο ηθοποιός, ο οποίος δεν έδωσε κανένα σημάδι ότι σκοπεύει σύντομα να αλλάξει τρόπο διατροφής.

Tweet του Καντέρ για Ερντογάν στα ελληνικά

Tweet του Καντέρ για Ερντογάν στα ελληνικά

#metoo:-minysi-stravopodi-kata-anthi-gia-psevdi-kataminysi!

Μήνυση Στραβοπόδη κατά Άνθη για ψευδή καταμήνυση!