Δημήτρης Καμπουράκης: Αυτή είναι η 26χρονη καλλονή που δίνει τα πάντα για εκείνη – φωτογραφία

Ο Δημήτρης Καμπουράκης Γεννήθηκε 1961 στα Χανιά και σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ).
Είναι παντρεμένος με την σύζυγο του Έφη, με την οποία μετρούν περίπου 34 χρόνια κοινής πορείας και έχουν αποκτήσει μαζί μια υπέροχη κόρη.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης εκτός από την επαγγελματική επιτυχία βιώνει και τη χαρά στην προσωπική του ζωή, καθώς έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και έχει αποκτήσει μία κόρη, την Εμμανουέλα.

Μάλιστα, η 26χρονη είναι η αδυναμία του γνωστού δημοσιογράφου, γι’ αυτό άλλωστε της έχει γράψει και βιβλίο.
«Όταν έφυγε η κόρη μου από το σπίτι στην αρχή ήταν δύσκολα. Κοιτάς τον άλλον και λες πάλι οι δυο μας μείναμε. Την ξαναβρίσκεις όμως την ισορροπία, το παιδί θέλει προσοχή γιατί δεν πρέπει να είσαι ούτε υπερπροστατευτικός αλλά ούτε και να εφησυχάζεις. Έχει ανάγκες το παιδί», είχε πει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καμπουράκης για την κόρη του.
Η Εμμανουέλα Καμπουράκη έχει αλλάξει διάφορες δουλειές. Μία από τις πρώτες ήταν στην Κρήτη, τον τόπο καταγωγής της, όπου εργαζόταν σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα.
Έπειτα έκανε ένα πέρασμα λογιστήριο της Motor Oil, ενώ για τέσσερα χρόνια δούλευε στα Duty Free. Σήμερα, η ίδια εργάζεται στα Praktiker και δεν έχει καμία σχέση με τη δημοσιογραφία.

Τα τρυφερά λόγια του Δημήτρη Καμπουράκη για την κόρη του με αφορμή το βιβλίο που της έγραψε

«Τώρα που έγινες δεκαοχτώ χρονών και ξεκινάς αυτό που πάντα λαχταρούσες, τη δική σου ζωή, άκου δυο-τρία πραγματάκια που κατάλαβα εγώ απ’ τη δική μου ζωή. Κάποια σου τα έχω ξαναπεί από χρόνια, τα πιο πολλά θα τ’ ακούσεις για πρώτη φορά. Δεν είναι συμβουλές, ξέρω, τις έχεις βαρεθεί. Ας πούμε ότι είναι ένα manual, σαν αυτά που βρίσκεις στο κουτί του καινούριου σου κινητού.

Μην τσαντίζεσαι, ξέρω πως τα κινητά τα παίζεις στα δάχτυλα, δεν σου χρειάζονται οδηγίες. Τη ζωή των μεγάλων όμως όχι, πίστεψέ με. Τώρα που φεύγεις απ’ το σπίτι, αλλάζεις πίστα, όπως τότε με τα ηλεκτρονικά σου παιχνίδια. Δύσκολη η καινούρια σου πίστα. Πρέπει να επιβιώσεις σ’ αυτήν με αξιοπρέπεια, αλλιώς θα ζήσεις μια ζωή που δεν αξίζει. Κράτα λοιπόν αυτό το χαζοβιβλιαράκι, μπορεί να σου χρησιμεύσει κάποια στιγμή, πού ξέρεις…

Με αγάπη είναι γραμμένο, με ενοχές, με ελπίδες, με φόβο για σένα, με εμπιστοσύνη σ’ εσένα. Γιατί εσύ είσαι καλό παιδί και η κοινωνία που σου παραδίδουμε αδυσώπητη. Να θυμάσαι πως ο κόσμος γύρω σου είναι βρόμικος, όμως υπάρχει πάντα καθαρό νερό να πλύνεις το πρόσωπό σου. Μην πάψεις ποτέ να το αναζητάς..», ήταν μερικά από τα λόγια του δημοσιογράφου για την κόρη του, Εμμανουέλα.

Λάκης Γαβαλάς: «Με αρσενικούς έχω πάει, με άνδρες δεν έχω πάει» (VIDEO)

Τι συμβαίνει με τα παιδιά που γεννήθηκαν τον Απρίλιο του `83;