Δημήτρης Αλεξάνδρου: Συμπαραστέκεται στη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, μετά την απώλεια της μητέρας της – «Δεν είναι διαχειρίσιμο»

Όσα δήλωσε ο παρουσιαστής στον αέρα του «Super Κατερίνα»

Πριν μία εβδομάδα, δηλαδή την Τρίτη 19/4, έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Ιωάννας Τούνη. Η γυναίκα νικήθηκε από τον καρκίνο.

Η όμορφη influencer και επιχειρηματίας ήτα πολύ δεμένη μαζί της και σήμερα, Τρίτη 26/4, ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος στέκεται στο πλευρό της μετά την απώλεια της μητέρας της, αναφέρθηκε στην ψυχολογική της κατάσταση, μέσα από την εκπομπή «Super Kατερίνα».

«Δεν είναι εύκολο και δεν είναι και διαχειρίσιμο όλο αυτό που συνέβη. Η μητέρα της ήταν το στήριγμά της, ήταν ουσιαστικά ο μόνος άνθρωπος που έχει και ήταν πολύ κοντά» σημείωσε αρχικά ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου.

Όταν η 36χρονη παρουσιάστρια του είπε πως είδε μία φωτογραφία την οποία δημοσίευσε ο ίδιος στο Instagram τις προηγούμενες μέρες, όπου εμφανίζεται μαζί με τη διάσημη influencer και επιχειρηματία, εκείνος ανέφερε πως κάποιοι χρήστες της πλατφόρμας έβγαλαν τη χολή τους, γράφοντάς τους πικρόχολα σχόλια.

«Αυτή τη φωτογραφία, που είδες, την ανέβασα εγώ, γιατί ο κόσμος έστειλε πάρα πολλά μηνύματα και γενικότερα ενδιαφέρθηκε πάρα πολύ για την κατάστασή της. Υπήρχαν βέβαια και αυτοί που γράψανε άσχημα σχόλια από κάτω, γιατί πήγαμε στην εκκλησία και επειδή και η Ιωάννα είναι πολύ της εκκλησίας, ο κόσμος έγραψε “γιατί να βγεις, πού είναι το πένθος σου και γιατί να πας εκεί;”» τόνισε συγκινημένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πρόσθεσε:

«Είναι από τις στιγμές που η οικογένειά σου δε θα φύγει ποτέ. Ειδικά όταν είσαι με τη μητέρα σου τόσο κοντά και την αναζητάς σε δύσκολες στιγμές της ζωής σου, γενικά ο πρώτος άνθρωπος που αναζητάς είναι η μαμά σου».

Τέλος, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως τις τελευταίες ημέρες η Ιωάννα Τούνη δεν βρίσκεται στο σπίτι της, στη Θεσσαλονίκη, αλλά μαζί του στην Αθήνα.

Δούκισσα Νομικού: Οι «ειλικρινείς» συζητήσεις με τα παιδιά της και η παροχή βοήθειας σε Ουκρανούς πρόσφυγες

Δημήτρης Σκουλός: Το bullying, οι τοξικοί άνθρωποι στη δουλειά και ο λόγος που δεν κυνήγησε καριέρα στο εξωτερικό