Δημήτρης Αλεξάνδρου: Με μία νέα ανάρτησή του στο Instagram προβλημάτισε τους ακόλουθούς του – φωτο

Το μοντέλο διανύει μια ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή του, μιας και σε λίγους μήνες η σύντροφός του Ιωάννα Τούνη πρόκειται να γεννήσει το πρώτο τους παιδί και καρπό του έρωτά τους.

Πριν από λίγες ώρες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία του από την παραλία και τη συνόδευσε με ένα αινιγματικό μήνυμα γράφοντας: «Το να κάνεις τον δικαστή στις ζωές των άλλων, είναι η τέλεια δικαιολογία για να μην αναλύεις τη δική σου».

Πριν από λίγο καιρό το ζευγάρι απείχε από τα social media στα οποία είναι πολύ ενεργό. Το γεγονός που είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών, που έγινε ακόμα πιο έντονο όταν οι δυο τους έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram.

Σύντομα αυτή η έντονη μικρή περίοδος ανάμεσά τους ξεπεράστηκε, χωρίς να γνωρίζει κανείς, πλην των δύο άμεσα ενδιαφερόμενων, τι ακριβώς είχε συμβεί.

Τις προηγούμενες ημέρες μάλιστα είδαμε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του που διανύει τη δύσκολη περίοδο της εγκυμοσύνης της και να τη φροντίζει, να καθαρίζει και να μαζεύει το σπίτι.

Αγγελική Ηλιάδη: Τα βλέμματα μαγνητίζει η καuτή εμφάνισή της για την οποία συγκέντρωσε “βροχή” σχολίων

Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Μεγάλη ανησυχία του Ισίδωρου για την Ιουλία