Δήμητρα Βαμβακούση: Η σύντροφος του Ντάνου μοιράζει… εγκεφαλικά στο Instagram! – φωτογραφία

Την Δήμητρα Βαμβακούση την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ την τρίτη σεζόν όπου το κανάλι την είχε ονομάσει Survivor Ελλάδας – Τουρκίας, αφού οι δύο χώρες είχαν ένα κοινό ριάλιτι με τους παίκτες να είναι ανακατεμένοι και φυσικά να μεταδίδεται ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Τουρκία.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Δήμητρα Βαμβακούση, το μικρό του Survivor όπως την είχαν ονομάσει οι συμπαίκτες της, είχε προκαλέσει χαμό στο Instagram με τις φωτογραφίες της.

Πραγματικά εκτός από μια πολύ εντυπωσιακή παίκτρια, η Δημητρούλα ήταν και παραμένει μια πολύ όμορφη γυναίκα που έχει καθηλώσει το αντρικό φύλλο σε Ελλάδα και Τουρκία με τις φωτογραφίες της.

Η παραλίγο νικήτρια του Survivor Δήμητρα Βαμβακούση

Από τις πιο δυναμικές και εντυπωσιακές παρουσίες, που πέρασαν από τους τηλεοπτικούς δέκτες…και αποδείχθηκε και ισχυρό χαρτί για την ελληνική ομάδα… Μαχητική και ετοιμοπόλεμη, η μικρή έφτασε μέχρι τον τελικό, όπου για την ιστορία απλά και μόνο το αναφέρουμε ηττήθηκε από την Κατερίνα Δαλάκα.

Με ένα κορμί σκέτη κόλαση που έχτισε με πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων, είναι υπερδραστήρια και λίγο πολύ έχει ασχοληθεί με ότι έχει να κάνει με αθλητισμό, από scuba diving, ενόργανη, ρυθμικής έως άλμα επί κοντώ!

Μετά το τέλος του εν λόγω Survivor, η Δήμητρα συνέχισε να συγκλονίζει μέσω instagram, με “βροχή” καuτώv φωτογραφιών της που δείχνουν ότι διαθέτει ένα κορμί θεαματικών αναλογιών και εξαιρετικών προσόντων!

Ποια είναι η Δήμητρα Βαμβακούση

Η Δήμητρα Βαμβακούση είναι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) της Αθήνας. Παράλληλα δουλεύει σαν μοντέλο.

Έχει γεννηθεί στις 27 Δεκεμβρίου του 1995, είναι δηλαδή 28 ετών. Γεννήθηκε και μένει στην Αθήνα ενώ έχει καταγωγή από την Σπάρτη και την Σαντορίνη.

Ήταν αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ με τα χρώματα του Γ.Σ. Πανιωνίου ενώ έχει σαν χόμπι τις καταδύσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως είχε συμμετάσχει πριν από επτά χρόνια στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία στο Λουτράκι, κατακτώντας, τελικά τον τίτλο της Μις Πελοπόννησος.

Λίγους μήνες αργότερα, ωστόσο, για λόγους που δεν έγιναν ποτέ γνωστοί, η διοργάνωση πήρε την απόφαση να της αφαιρέσει τον τίτλο, δίνοντάς τον στην αμέσως επόμενη επιλαχούσα.

Αναστατώνει τις ζωές όλων μέσω Instagram

Πέρα όμως από τις αθλητικού περιεχομένου αναρτήσεις της, η νεαρή κοπέλα έδωσε στην δημοσιότητα και κάποιες άλλες είναι που πραγματικά έκαναν θραύση με την ίδια να εμφανίζεται σε πιο αποκαλυπτικές πόζες με ή χωρίς εσώρουχα, βάζοντας φωτιά στις φαντασιώσεις του αντρικού πληθυσμού.

Πλέον όμως η ίδια έχει μάτια μόνο για έναν και αυτός ο ένας δεν είναι κάποιος τυχαίος, αλλά ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο γοητευτικός πρώτος νικητής του Survivor στον ΣΚΑΪ το 2007.

Το ζευγάρι αποφάσισε να αποκαλύψει ότι είναι μαζί, μετά βέβαια και την εμφάνιση που έκανε σε νυχτερινό κέντρο και τους αποθανάτισε ο φακός του παπαράτσι.

Η αποκάλυψη της σχέσης τους έγινε φυσικά πρώτο θέμα στα κανάλια, αφού όλοι θέλουν να μαθαίνουν τα πάντα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος πλέον είναι ερωτοχτυπημένος με την Δήμητρα Βαμβακούση η οποία και δεν έχει μάτια για άλλον!

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να συνεχίσετε να την απολαμβάνετε, αφού όπως και να το κάνουμε η Δήμητρα Βαμβακούση είναι ότι πιο ωραίο έχει περάσει απο όλα τα Survivor, τόσο της Ελλάδας όσο και της Τουρκίας και οι φωτογραφίες της το αποδεικνύουν αυτό …. εύκολα!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλά ανοιχτά για νυν και πρώην

Σάκης Ρουβάς – shake it / eurovision: Έχεις δει πώς είναι σήμερα οι χορεύτριες από το «Shake it»; φωτογραφίες