Δήμητρα Ματσούκα: Η αξία μου υπερτερεί του μισθού

Έχοντας περάσει οικονομικές περιπέτειες στην οικογένεια μου, μετριοπαθής και λογική αποδείχτηκα πιο από τους δικούς μου, ομολογεί η Δήμητρα Ματσούκα.
Η εκκεντρική ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! αυτή την εβδομάδα, συζητώντας με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αναφέρθηκε στο στοχευμένο της έργο στο θέατρο και στην απόφασή της να επενδύσει στο διαμέρισμά της παρά τις οικονομικές αναταραχές της οικογένειάς της.
Παρά την δυναμική καριέρα της στο θέατρο, η Δήμητρα Ματσούκα πάντα επέλεγε τα έργα της με προσοχή, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τον μισθό. “Ανέκαθεν η πορεία μου ήταν στρογγυλεμένη. Δεν με απασχολούσε ο μισθός. Το 2002, για παράδειγμα, αποφάσισα να ερμηνεύσω στο θέατρο του Αγρινίου, αν και έλαβα μια πρόταση για μια μεγάλη παραγωγή στην Αθήνα. Ήθελα να παίξω έργα που με συγκινούν πραγματικά. Πάντα έδωσα προτεραιότητα στην τέχνη πάνω από τα χρήματα”, εξομολογήθηκε η ηθοποιός.
Μιλώντας για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένειά της, η Δήμητρα Ματσούκα αποκάλυψε ότι αγόρασε ένα σπίτι για να φιλοξενήσει τις γυναίκες της οικογένειάς της, προτού αποφασίσει να ζήσει μόνη της και να ανακαινίσει ένα διαμέρισμα του ’65. “Παρά τις δυσκολίες, πάντα προσπαθούσα να είμαι συνετή και υπεύθυνη στις οικονομικές μου αποφάσεις. Έχω δημιουργήσει έναν χώρο που αγαπώ και που με κάνει ευτυχισμένη”, συμπλήρωσε.
Η Δήμητρα Ματσούκα διατηρεί μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τα χρήματα, επηρεασμένη από την οικογενειακή της προέλευση και τις οικονομικές περιπέτειες που έζησε. Παρόλα αυτά, αποδεικνύει ότι η εμπειρία της την καθιστά πιο σοφή στις οικονομικές της αποφάσεις από τους γονείς της. Μετά από όλα αυτά, φαίνεται ότι η δύναμη και η σύνεση προέρχονται από την εμπειρία και τη σκληρή δουλειά της, αντλώντας δύναμη από τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

Written by admin

Κώστας Φραγκολιάς αποκαλύπτει: Δεν μίλησα εγώ για έρωτα στην Μαρία Αντωνά και τον Γιώργο Λιάγκα

Μητσοτάκης με Μαρέβα και Κασσελάκης με Τάιλερ πήγαν στη συναυλία των Coldplay