Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν την ψώνισα ποτέ, την περίοδο των εξώφυλλων δεν μου άρεσα»

«Στην προσωπική μου ζωή, ήμουν τυχερή» τονίζει η όμορφη ηθοποιός

Στο «Στούντιο 4» βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 8/4 η Δήμητρα Ματσούκα και μίλησε για την επαγγελματική και προσωπική της ζωή,

Σχετικά με την άρνηση της να δίνει συνεντεύξεις και να φωτογραφίζεται για εξώφυλλα, αποκάλυψε: «Είχα έναν φόβο απέναντι στην αισθητική των μέσων. Επειδή μεγάλωσα σε ένα σπίτι που κυκλοφορούσαν συνέχεια ξένα περιοδικά, είχα μεγάλη αγάπη στις ωραίες και φανταστικές φωτογραφίσεις που έβλεπα. Είχα την τύχη, γιατί ήταν οι χρυσές εποχές που γινόντουσαν πολύ ωραίες παραγωγές. Ζητούσα τρελά πράγματα, γινόντουσαν […] Αχ αυτά τα εξώφυλλα! Κάπου στο τέταρτο-πέμπτο, αυτό συνέβη το 2004, είπα “Τέλος, ως εδώ!” και δεν ξαναέκανα ποτέ.

Δεν άντεχα να είμαι έρμαιο αυτής αγοραίας διάθεσης “να πουλήσουμε”, οπότε θα κοντύνουμε, θα μεγαλώσουμε, ενώ οι μέσα φωτογραφίσεις ήταν αντάξιες των ξένων περιοδικών και το λέω μετά βεβαιότητας αυτό. Δεν μου άρεσε αυτή η εξαπάτηση, γιατί δίναμε πάντα τα χέρια για το τι θα μπει και έμπαινε πάντα κάτι άλλο και πάντα ο ένας κατηγορούσε τον άλλον».

Ακόμη, δεν δίστασε να σημειώσει: «Δεν την ψώνισα ποτέ. Δεν ήμουν στερημένη από αποδοχή. Την περίοδο των εξώφυλλων, δεν μου άρεσα. Έλεγα ότι με αδικούν. Έλεγα ότι είμαι πιο καλή στην πραγματικότητα».

Παράλληλα, δήλωσε πως πίστευε πολύ στις δυνατότητές και, αν πίστευε το αντίθετο, θα είχε εγκαταλείψει η ίδια τον χώρο. «Έλεγα όχι στις σειρές, δεν μου άρεσαν τα ελληνικά σενάρια. Πολύ σπάνια» πρόσθεσε.

«Έχω κάνει επαγγελματικά λάθη. Θα μπορούσα να έχω χειριστεί διαφορετικά σε στιγμές τα πράγματα. Στην προσωπική μου ζωή, ήμουν τυχερή, δεν μπορώ να πω ότι είχα κάποια τραυματική εμπειρία από κάποια σχέση μου. Οι άνθρωποι που έχω υπάρξει μαζί τους ήταν καλοί άνθρωποι. Λάθη, όμως, γίνονται» παραδέχτηκε.

Τέλος, για την υπόθεση – «φρίκη» της Πάτρας, με τον θάνατο των τριών παιδιών, είπε: «Η ιστορία της Πάτρας δείχνει την αποτυχία του συστήματος. Δεν καταλαβαίνω την εμμονική κάλυψη των γεγονότων. Δεν ξέρω ποιον εξυπηρετεί. Πραγματικά. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι αυτόματη η αντίδραση. Αυτό το ενδιαφέρον του κόσμου δείχνει κάποια νοσηρότητα και με ενοχλεί. Δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα. Το να βλέπω άτεχνα γραφικά και αναστάσεις των παιδιών και κομμάτια από τα γενέθλιά τους και να ακούω ιατροδικαστές και δικηγόρους, που δεν έχουν πρόσβαση στα πραγματικά στοιχεία, να εικάζουν. Χαρτορίχτρες… Είναι νοσηρό!».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ:

 

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς; Δες ποιες τροφές θα σε βοηθήσουν να ευχαριστηθείς έναν ποιοτικό ύπνο

X-Factor: Συνεχίζονται οι auditions του λαμπερού μουσικού talent show