Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το ερωτικό ειδύλλιο μεταξύ του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου στο Survivor σχολίασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη – video

showbiz

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη πήγε ως καλεσμένη στο πλατό του Super Κατερίνα, ώστε να σχολιάζει την αποκάλυψη, που έκανε πριν 2 μέρες σχεδόν, της σχέσης του Στάθη Σχίζα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Βλέποντας διάφορα αποσπάσματα από το ριάλιτι επιβίωσης, η Κατερίνα Καινούργιου της ζήτησε να σχολιάσει την «σχέση» ανάμεσα στους δύο παίκτες της κόκκινης ομάδας. Η ίδια αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση.

«Ειλικρινά, αν μου επιτρέπεται, δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ καθόλου για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για αυτό», είπε αρχικά το μοντέλο.

«Συγγνώμη ρε παιδιά, μου φαίνεται καραγκιοζιλίκι όλο αυτό, δεν θέλω να το σχολιάσω, είναι αντιαισθητικό. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα, ούτε να σας φέρω σε δύσκολη θέση. Δεν έχει να κάνει με την Ιωάννα αυτό», συμπλήρωσε.

Δεν θέλω να το σχολιάσω, είναι αντιαισθητικό. Δεν θέλω να το σχολιάσω καθόλου, αλήθεια. Δεν θέλω να σας φέρω σε δύσκολη θέση. Δεν έχει να κάνει με την Ιωάννα” είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Στάθης και Χάιδω γίνονται μια γροθιά απέναντι στην Αρετή!

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ένας νέος έρωτας για τον Πότη – Ποια είναι;