Δήμητρα Αλεξανδράκη: Στο προσβλητικό σχόλιο ενός χρήστη του TikTok απάντησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με φανερή ταραχή…. «Δεν ξέρεις την ιστορία του κάθε ανθρώπου»

Η γνωστή Instagrammer ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό και δημοσίευσε σε αυτό ένα μήνυμα που έλαβε και την κατηγορεί ότι ο λόγος που δεν έχει γίνει ακόμα μητέρα είναι η εικόνα του σώματός της.

«Έχει κάποιες που έχουν τη μητρότητα μέσα τους και φοβούνται μη χαλάσουν το σώμα τους. Εσύ είσαι μια από αυτές. Κρίμα που σκέφτερσαι έτσι» της έγραψε κάποιος, με την ίδια να απαντά πως «δεν ξέρεις την ιστορία του κάθε ανθρώπου».

Στη συνέχεια, δακρυσμένη δήλωσε πως πίσω από την κάθε γυναίκα που δεν έχει γίνει ακόμα μητέρα μπορεί να κρύβονται πολύ σοβαροί λόγοι που δεν ξέρει ο κόσμος.

«Να γράφεις κάτι τέτοιο και να κάνεις μια τέτοια ψυχολογική επίθεση σε μία γυναίκα, χωρίς να γνωρίζεις την κατάσταση της υγείας της, χωρίς να γνωρίζεις αν προσπαθεί να κάνει παιδί ή αν έχει χάσει παιδί;», είπε αρχικά.

Συμπλήρωσε μάλιστα, πως: «Δεν ντρέπεσαι να γράφεις κάτι τέτοιο; Για αυτόν τον λόγο σταμάτησα να μπαίνω στο TikTok τόσο καιρό. Δεν ξέρω τι να πω. Είναι λυπηρό κι απλά πολύ άσχημο. Και βασικά, το άσχημο είναι μικρή λέξη. Είναι απάνθρωπο».

@dimitra_alexandraki

Replying to @ω

♬ original sound – Dimitra Alexandraki

@dimitra_alexandraki Replying to @ω ♬ original sound – Dimitra Alexandraki

«Βόμβα» στο Πρωινό: Μετά από σύγκρουση με τον Γιώργο Λιάγκα η παρουσιάστρια ανακοίνωσε την επιθυμία της να αποχωρήσει

Δανάη Μπάρκα για τα άσχημα σχόλια: «Δεν είναι ευχάριστο σε κανέναν να διαβάζει “πώς είσαι έτσι;” και “φύγε από τη ζωή μας”»… «Σβήνω και μπλοκάρω»