Δήμαρχος Ν. Προποντίδας: “‘Έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για τους πληγέντες”

Τη θλίψη του για την θεομηνία που έπληξε το δήμο Νέας Προποντίδας εκφράζει μέσω ανακοίνωσής του ο δήμαρχος, Μανώλης Καρράς.

Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη για τη θεομηνία που έπληξε το Δήμο μας χθες, Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019. Η τραγωδία που εξελίχθηκε στη διάρκεια της νύκτας στο δήμο μας είναι ανεπανάληπτη. Θρηνούμε όλοι μας για την απώλεια των ψυχών που χάθηκαν.

Σαν δημοτική αρχή καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με όλους τους φορείς προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις καταστροφές και να δώσουμε λύσεις.
Από τις 06:00 το πρωί πραγματοποιούνται στο δημαρχιακό μέγαρο στα Ν.Μουδανιά συσκέψεις με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τ. Θεοδωρικάκο, τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Μ.Χρυσοχοΐδη, τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κ.Καραμανλή, τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης κ. Θ.Καράογλου, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Α.Τζιτζικώστα, το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Ν.Χαρδαλιά παρουσία των Σωμάτων Ασφαλείας.

Παράλληλα έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων για τους πληγέντες στις δημοτικές ενότητες του Δήμου μας. Το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου μας, 2373350264, θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 11:00 το βράδυ και θα δέχεται κλήσεις προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τους δημότες μας.»

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, ΘΕΟΜΗΝΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ

Έτοιμη να βοηθήσει στη Χαλκιδική η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Παραιτήθηκαν οι γενικοί γραμματείς Δημόσιας Υγείας και υπουργείου Υγείας