Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Κουτσομπολίστικη προσέγγιση» τα όσα ακούγονται για την σπιτονοικοκυρά

Δείτε όσα δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης, κ. Όθωνας Παπαδόπουλος

Στο «Πρωινό» και τον Τάσο Τεργιάκη μίλησε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, κ. Όθωνας Παπαδόπουλος για τη ψυχολογική κατάσταση της 33χρονης το δεύτερο 24ωρο της κράτησής της, ενώ εξέφρασε και φόβους για τη ζωή της.

«Η ψυχολογική κατάσταση της κας Πισπιρίγκου είναι άσχημη, οι συνθήκες είναι αυτές που προβλέπονται κανονικά από τη νομοθεσία, δεν υπάρχει κάποια παρεκτροπή. Όσον αφορά την ασφάλειά της, το αίτημα για χορήγηση προστασίας, έχει γίνει δεκτό.

Σε οποιοδήποτε ερώτημα τέθηκε από την ανακρίτρια, έδωσε απάντηση η Ρούλα. Επίσης, έδωσε τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα και προέβαλε συγκεκριμένους ισχυρισμούς τόσο για τον χρόνο θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας όσο και με τον χρόνο χορήγησης της κεταμίνης, που φαίνεται να είναι η αιτία του θανάτου.

Προέβαλε συγκεκριμένους ισχυρισμούς, οι οποίοι πρόκειται να ελεγχθούν για την ειλικρίνειά τους. Θα ακολουθήσει έρευνα με βάση αυτά τα οποία έχουν περιληφθεί στην απολογία της, καθώς και νέος γύρος εξέτασης όλων των μαρτύρων γιατρών, που ασχολήθηκαν με την υγεία της 9χρονης Τζωρτζίνας» είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ακόμα, υπογράμμισε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου θεωρεί τελείως κουτσομπολίστικη προσέγγιση τα όσα ακούγονται για την σπιτονοικοκυρά και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πλέον καμία επικοινωνία μεταξύ εκείνης και του πατέρα των παιδιών της, Μάνου Δασκαλάκη. «Η επικοινωνία διακόπηκε μέσα σε μία νύχτα, την πρώτη ημέρα της κράτησής της η επικοινωνία ήταν κανονική». Όπως τόνισε ο δικηγόρος, την έχει απογοητεύσει η συμπεριφορά του συζύγου της, καθώς προσδοκούσε πως θα έχει τη συμπαράστασή του.

Ερωτηθείς αν η 33χρονη ανησυχεί πως η ζωή της διατρέχει κίνδυνο, σημείωσε: «Με όλα αυτά που βλέπω στα Μέσα, κι εγώ φοβάμαι για τη ζωή της».

Δες όλα όσα δήλωσε στο «Πρωινό» ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος:

Ρούλα Πατεράκη: «Ο Σάκης Ρουβάς ωφελήθηκε από τον Λιγνάδη»

Ελευθερία Ελευθερίου: Αρχές Απριλίου και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, σε παραλία για ηλιοθεραπεία – Οι φωτογραφίες της «ξεσήκωσαν» το Instagram