Διέρρευσαν και πάλι ροζ στιγμές της Πάμελα Άντερσον: Γuμνή στο κρεβάτι με τον σύντροφό της, σε ρετιρέ ξενοδοχείου

Μια πρώτη γεύση από τις αδημοσίευτες, γυμνές φωτογραφίες της Πάμελα Αντερσον που έβγαλε το πρωινό μετά την πρώτη φορά που το «κουνελάκι» του «Playboy» έκανε σεx με τον… προικισμένο Ελληνα Τόμι Λι έδωσε ο φωτογράφος Στίβεν Γουάιντα, μιλώντας στη «New York Post».

Το σύνολο των φωτογραφιών από το ευτυχισμένο πρωινό της Πάμελα τον Φεβρουάριο 1995 μαζί με άλλες φωτογραφίες του ζευγαριού, που ο φωτογράφος του «Playboy» Γουάιντα τράβηξε έναν μήνα αργότερα, θα κυκλοφορήσουν ως ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα στο MakersPlace, στις 21 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ο 76χρονος φωτογράφος από την Καλιφόρνια δήλωσε στην αμερικανική εφημερίδα ότι τράβηξε τις φωτογραφίες στο ρετιρέ του ξενοδοχείου «Ritz-Carlton», στο Κανκούν του Μεξικού, όπου βρέθηκε για προγραμματισμένη φωτογράφιση προϊόντος περιποίησης του δέρματος.

«Μπήκα μέσα αμέσως μόλις έφυγε, το εσώρουxό του βρισκόταν στο δάπεδο» περιέγραψε ο Γουάιντα αναφερόμενος στον γεννημένο στην Αθήνα από Ελληνίδα μητέρα Τόμι Λι. «Ποτήρια σαμπάνιας βρίσκονταν στο τραπέζι, ενώ το κρεβάτι έμοιαζε σαν να πέρασε από πάνω του τυφώνας» πρόσθεσε.

Έλλη Παπαγγελή: Το καuτό ατύχημα που τα αποκάλυψε όλα

Ιδιοπαθής πρωτοπαθής πολυμυοσίτιδα – αυτοάνοσο: Ο Γολγοθάς της Ρούλας Κορομηλά … «Πόνοι σε όλο το σώμα, αδυναμία κίνησης, ενέσεις κορτιζόνης, παραμόρφωση»