Diddy: Νέα μήνυση για ομαδικό βιασμό από 17χρονη

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, έγινε γνωστός ένας τέταρτος ισχυρισμός εναντίον του μεγιστάνα της χιπ-χοπ, Sean «Diddy» Combs, από μια κατήγορο που αναφέρεται ως «Ms Doe».

Η τελευταία κατήγορος ισχυρίζεται ότι ήταν 17 ετών όταν την νάρκωσαν και τη βίασαν ο Diddy, ο μακροχρόνιος συνεργάτης και φίλος του Χαρβ Πιερ και ένας άλλος, ανώνυμος ακόμη, άνδρας το 2003.
Η κατάθεση περιλαμβάνει μια φωτογραφία της κατήγορου, να κάθεται στα γόνατα του Combs, τότε 34 ετών, και ισχυρίζεται ότι η επίθεση την άφησε να υποφέρει από «σημαντική συναισθηματική δυσφορία και αισθήματα ντροπής που μαστίζουν τη ζωή και τις προσωπικές της σχέσεις για 20 χρόνια».

Η «Ms Doe» ισχυρίζεται στην αγωγή ότι ήταν στο λύκειο και έβγαινε με φίλους της σε ένα κλαμπ στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν το 2003, όταν συνάντησε για πρώτη φορά τον Πιερ, τον πρώην πρόεδρο της «Bad Boy Entertainment» του Diddy, ο οποίος της είπε ότι ήταν «καυτή» – και επέμεινε ότι ο «καλύτερος φίλος» και «αδελφός» του ράπερ θα ήθελε πολύ να τη γνωρίσει.

Σε δήλωσή τους στο BBC News, οι δικηγόροι της γυναίκας δήλωσαν: «Όπως υποστηρίζεται στην καταγγελία, οι κατηγορούμενοι εκμεταλλεύτηκαν μια ευάλωτη έφηβη λυκείου στο πλαίσιο ενός σχεδίου εμπορίας σεξουαλικών αγαθών, το οποίο περιελάμβανε την τροφοδοσία της με ναρκωτικά και αλκοόλ και τη μεταφορά της με ιδιωτικό τζετ στη Νέα Υόρκη, όπου βιάστηκε ομαδικά από τους τρεις μεμονωμένους κατηγορούμενους στο στούντιο του κ. Combs».

«Η διαφθορά αυτών των αποτρόπαιων πράξεων έχει, όπως είναι φυσικό, σημαδέψει την πελάτισσά μας για όλη της τη ζωή».

Η νομική ομάδα της γυναίκας επιβεβαίωσε ότι έχει κατατεθεί ομοσπονδιακή αγωγή κατά του κ. Combs και άλλων δύο ανδρών, καθώς και δύο υπεύθυνων εταιρικών οντοτήτων.

Οι δικηγόροι ισχυρίζονται ότι ένας από τους άλλους δύο άνδρες που κατονομάζονται στην αγωγή «πλησίασε την Ms Doe σε ένα σαλόνι στο Μίσιγκαν, κοντά στο μέρος όπου ζούσε εκείνη την εποχή, της είπε ότι ήταν «καλύτερος φίλος» με τον κ. Combs και προχώρησε σε τηλεφώνημα στον κ. Combs, ο οποίος βρισκόταν στη Νέα Υόρκη.

Οι δύο τους φέρονται να «έπεισαν» την Ms Doe να μεταβεί με ιδιωτικό τζετ στο στούντιο ηχογράφησης του κ. Combs στη Νέα Υόρκη.

«Μόλις έφτασαν εκεί, οι κατηγορούμενοι κέρασαν την κα Doe με ναρκωτικά και αλκοόλ και τη βίασαν άγρια ομαδικά, ο ένας μετά τον άλλον».

Υποστηρίζεται επίσης ότι ένας από τους άνδρες την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ, το οποίο φέρεται να άφησε την Ms Doe «να πνίγεται και να παλεύει να αναπνεύσει».

Ο Diddy στη θύελλα αυτών των κατηγοριών ανέβασε stories στο Instagram του με τα οποία αρνήθηκε κάθε κατηγορία και υποστήριξε την αθωότητά του.

Ειδικότερα, έγραψε: «Αρκετά φτάνει! Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, καθόμουν σιωπηλός και παρακολουθούσα τους ανθρώπους να προσπαθούν να δολοφονήσουν τον χαρακτήρα μου, να καταστρέψουν τη φήμη μου και την κληρονομιά μου. Αηδιαστικοί ισχυρισμοί έχουν γίνει εναντίον μου από άτομα που αναζητούν μια γρήγορη πληρωμή. Επιτρέψτε μου να είμαι απολύτως σαφής: δεν έκανα τίποτα από τα απαίσια πράγματα που ισχυρίζονται. Θα αγωνιστώ για το όνομά μου, την οικογένειά μου και για την αλήθεια».

Αυτές οι κατηγορίες ακολουθούν την τραγουδίστρια Cassie, η οποία ήταν η πρώτη που κατηγόρησε τον Diddy για βιασμό και κακοποίηση, και οι οποίες κατηγορίες έληξαν με εξωδικαστικό συμβιβασμό.

# Diddy

Πηγή

Lauren Luongo: Το «καυτό» μοντέλο που θα σε στείλει στο… γιατρό με τα προσόντα του (pics)

Ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού: «Θα πάθουμε σοκ με την αποκάλυψη του δράστη» (pics)