Διαζύγιο για πρωταγωνίστρια μετά από 18 χρόνια γάμου

Διαζύγιο παίρνει η καταξιωμένη ηθοποιός μετά από 18 χρόνια γάμου, μια είδηση που δεν μας άφησε με το στόμα ανοιχτό καθώς υπήρχαν διάφορες φήμες περί χωρισμού τον τελευταίο καιρό.

Τίτλοι τέλους για την Τόρι Σπέλινγκ και τον σύζυγό της Ντιν ΜακΝτέρμοτ, έπειτα από 18 χρόνια γάμου!

Διαβάστε επίσης: Εθνική: Ετοιμη για νέο… ριφιφί με οδηγό την ιστορία (vids)

Μάλιστα, την είδηση έκανε γνωστή ο πρώην πια άντρας της ηθοποιού στα social media, γράφοντας: «Με μεγάλη θλίψη και πολύ πολύ βαριά καρδιά, έπειτα από 18 χρόνια μαζί και πέντε καταπληκτικά παιδιά, η Τόρι Σπέλινγκ και εγώ αποφασίσαμε να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους και να ξεκινήσουμε ένα νέο δικό μας ταξίδι.

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί ως στοργικοί γονείς και θα καθοδηγήσουμε και θα αγαπήσουμε τα παιδιά μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ζητάμε από όλους σας να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή, καθώς παίρνουμε αυτό το διάστημα για να περιβάλλουμε την οικογένειά μας με αγάπη και να δουλέψουμε για να το ξεπεράσουμε αυτό.

Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και την καλοσύνη σας». Για την ιστορία, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2006 και ανανέωσε τους όρκους του το 2010, και έχει πέντε παιδιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της – Ο επικός τρόπος με τον οποίο το είπε στον σύζυγό της, Τράβις Μπάρκερ (VIDEO)

Latest

«Βόμβα» από Χρήστο Νικολόπουλο: «Ο Στέλιος Καζαντζίδης είχε κάποια ψυχολογικά προβλήματα, ζήτησα ασφαλιστικά μέτρα για να…» (Video)