«Δıαζύγιο» για Κωνσταντίνο Πλεύρη & Τζόρτζια Σιακαβάρα μετά από αuτό που έγıνε

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα παραβρέθηκαν σε κοσμική εκδήλωση και είχαν μπροστά στις κάμερες έναν απολαυστικό διάλογο, με αφορμή τις εκπομπές.

Οι διαφορετικές απόψεις του ζευγαριού

«Μου έχει γίνει μία πρόταση πριν από λίγο καιρό για το J2US, τη θεωρώ τιμητική και αγαπώ πάρα πολύ αυτό το πρόγραμμα, το έχω παρακολουθήσει. Δεν μπορώ όμως να πω κάτι άλλο», αποκάλυψε η ηθοποιός και τραγουδίστρια, με τον δικηγόρο να υπογραμμίζει «εγώ δεν επεμβαίνω σε ό,τι κάνει και δεν της λέω τη γνώμη μου».

Στη συνέχεια, ερωτηθείς για τις πρωινές εκπομπές, ο νομικός απάντησε «είναι εκπομπές αυτές; Βγαίνει εκεί ένας… Μεγαλούτσικος, Μικρούτσικος κάπως έτσι λέγεται… Αυτός ο κύριος μιλάει εναντίον μου, χωρίς να μου δίνει το δικαίωμα να απαντήσω. Του έστειλα ένα εξώδικο και δεν μου απαντάει ούτε σε αυτό».

Από την πλευρά της, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks έχει διαφορετική άποψη, επισημαίνοντας «προσωπικά, θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου για όλες τις εκπομπές. Εγώ πιστεύω ότι καθεμία έχει την αξία της, όλοι οι άνθρωποι εργάζονται για κάποιον λόγο».

«Διαχωρίζεις τη θέση σου; Άρα αυτός είναι λόγος διαζυγίου», σημείωσε χιουμοριστικά ο 82χρονος, με την ίδια να του απαντά «Αν παιδί μου».

«Αυτές οι εκπομπές ως επί το πλείστον είναι κουτσομπολίστικες και χαϊδεύουν τα αυτιά των λαϊκών μαζών», κατέληξε ο πατέρας του υπουργού, Θάνου Πλεύρη.

Ο απολαυστικός διάλογος Κωνσταντίνου Πλεύρη και Τζόρτζια Σιακαβάρα

Πηγή: www.fanpage.gr

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Ανέκδοτο με ανήσυχο πατέρα: Το τηλεφώνημα στον γιατρό

Ευαγγελία Αραβανή: Έγκυος στο πρώτο της παιδί