Showbiz: Διάσημος μάγειρας ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ την Δέσποινα Βανδή! “Γυρνάει τα εστιατόρια και…”

Διάσημος μάγειρας ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ την Δέσποινα Βανδή! “Γυρνάει τα εστιατόρια και…” Της το φιλούσε μανιάτικο; Της φυλλούσε επειδή μπήκε στα …λημέρια του; Πάντως ο Ηλίας Μαμαλάκης ήταν και τσατισμένος, και έντονος με τη Δέσποινα και δείχνει πως το έχει πάρει προσωπικά το ότι η τραγουδίστρια αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με εκπομπές μαγειρικής…πράγμα που έκανε εκείνος όπως θα θυμάστε!

Πάντως τον όγο, τον γνωρίζει εκείνος. Εμείς μεταφέρουμε τα λεγόμενα του!Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ηλίας Μαμαλάκης στην Ελένη Μουστάκη και το Happy Day.
Δέσποινα Βανδή συνέντευξη: «Οταν αντιμετωπίζεις τον φόβο, απελευθερώνεσαι»

Ο γνωστός σεφ έχει κάνει έναν πιλότο με τον συνάδελφό του, Διονύση Αλέρτα για να παρουσιάσουν μαζί εκπομπή στην τηλεόραση. Με αυτήν την αφορμή, λοιπόν, ρωτήθηκε και για την εκπομπή της Δέσποινας Βανδή «My Greece».

«Η εκπομπή της κυρίας Βανδή έχει μετεξελιχθεί σε ένα οδοιπορικό με πολύ λίγη μαγειρική. Αισθάνομαι ότι σε μια τελευταία που είδα που ήταν στις Μηλιές δεν είδα πουθενά τον Βαγγέλη τον Δρίσκα να μαγειρεύει.

Κρα, κρα Κράξιμο στη Δέσποινα Βανδή: «Την πήρα από τέταρτο όνομα και την έβαλα πρωταγωνίστρια»

Εγώ έχω μια συγκεκριμένη νοοτροπία: πηγαίνω σε έναν τόπο μακρινό, εξωτικό, με πολύ ενδιαφέρον, το να πάω σε ένα μέρος μακρινό για να δω τα μαγαζιά και να δείξω σουβενίρ είναι λίγο…» είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Διαβάστε επίσης: Φλύκταινες! Οταν η Δέσποινα Βανδή τα… ΕΒΑΛΕ με τον Τόλη Βοσκόπουλο!

«Παγωμάρα» προκάλεσε στο στούντιο του «J2US» το σχόλιο που έκανε η Δέσποινα Βανδή για το ντουέτο που είχε κάνει το 2002 με τον Τόλη Βοσκόπουλο με τίτλο «Εύφλεκτα υλικά» σε στίχους και μουσική του Φοίβου.

Ήταν την εποχή των τεράστιων επιτυχιών που έκανε η τραγουδίστρια ως μούσα του μουσικοσυνθέτη που τότε σάρωνε.

Το τραγούδι αυτό, λοιπόν, επέλεξε να βγάλει από το χρονοντούλαπο ο coach του σόου Γιώργος Θεοφάνους και να το δώσει στο δίδυμο του Ηλία Βρεττού με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με την δεύτερη κυριολεκτικά να το… «εκτελεί».

ΕΠΙΘΕΣΗ στην Δέσποινα Βανδή: Πώς ξέπεσε έτσι; Πολύς κόσμος δεν την χωνεύει
Η μεγάλη έκπληξη, ωστόσο, (και μάλλον δυσάρεστη) ήρθε όταν το ζευγάρι τέθηκε στην κρίση της Δέσποινας Βανδή η οποία μόνο κολακευτικά δεν θα μπορούσαμε να πούμε πως μίλησε γι΄ αυτό το ντουέτο με τον άρχοντα Τόλη.

Για την ακρίβεια, αφού εξέφρασε κατ΄ επανάληψη την απορία αλλά και την έκπληξή της για την επιλογή του συγκεκριμένου τραγουδιού, στη συνέχεια δήλωσε πως είχε ξεχάσει και η ίδια πως το έχει πει!

«Έχω πει πολλά ντουέτα, όπως το «Αν με αγαπάς» αλλά αυτό είχα ξεχάσει πως το έχω πει. Που το θυμηθήκατε; Είναι ένα τραγούδι που δεν έκανε ιδιαίτερη επιτυχία, δεν ξεχώρισε. Ήταν στο πλαίσιο της συνεργασίας μου με τον Τόλη στο Rex», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βανδή…

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Φάρμα spoiler: Φόρεσε το μπικίνι της και επιβεβαίωσε πως μπαίνει στη Φάρμα video

Showbiz: Στο νοσοκομείο με κορονοϊό ο Κώστας Σπυρόπουλος