Survivor spoiler 01/06: Ποιος θα αποχωρήσει

Χamos

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος για 11η φορά είναι υποψήφιος προς αποχώρηση από το SURVIVOR.

Ο τραγουδιστής, θα έχει απέναντι του για 2η φορά τον Σάκη Κατσούλη, τον οποίο έβγαλε στον τάκο η Καρολίνα Καλύβα, η οποία κατέκτησε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Ηλίας Μπογδανος, πίστεψε πως ενόχλησε τον Γιώργο Κόρομι η πράξη του να δωρίσει σε Ασημακόπουλο και Καρολίνα τα δυο εισιτήρια που κέρδισε για τον 4ο αγώνα Χιτ-Μπακς στο Μαϊάμι και τα οποία δεν μπορούσε να αξιοποιήσει προς όφελος του λόγω του προβλήματος που είχε με το διαβατήριο. Ο 29χρονος τραγουδιστής εξήγησε τους λόγους που επέλεξε τους άλλους δυο συμπαίκτες του στην μπλε ομάδα και όχι τον κολλητό του.

Ο Κόρο του εξήγησε ότι δεν τα έχει μαζί του αλλά με τη συμπεριφορά της Καρολίνας και του Ασημακόπουλου, κάτι που έχει ενοχλήσει και την Ελένη Χαμπέρη.

Την άποψη του Γιώργου Κόρομι ασπάστηκε και ο Τριαντάφυλλος και τον χαρακτήρισε «μεγάλο μάγκα» επειδή αναγνώρισε την κακή συμπεριφορά των Καρολίνα και Ασημακόπουλου. Ο Κόρο εκτιμά ότι ο «Ντάφυ» αυτά τα λέει για να τον πάρει με το μέρος του.

Ο Τριαντάφυλλος πίσω από τις κινήσεις Κόρο και Ελένης βλέπει ερωτικό ειδύλλιο. Η 26χρονη personal trainer ξεκαθάρισε ότι είναι μόνο καλοί φίλοι και πως ο «Ντάφυ» τους έχει παρεξηγήσει, ενώ είπε για τον 43χρονο τραγουδιστή ότι λοξοκοιτούσε τα κορίτσια στο Μαϊάμι. Όταν τον ρώτησε αν θα κάνει κι άλλα παιδιά εκείνος απάντησε πως θέλει άλλα τρία. Η Ελένη τον ρώτησε αν θα θέλει η Δήμητρα, γιατί «στο Μαϊάμι έπαιζε το μάτι σου. Έβλεπες γκομενάκια…»!

Ο Τριαντάφυλλος το παραδέχθηκε και της εξήγησε οτι «πεντέμιση μήνες μεσ’ τη ζούγκλα είμαι, πήγαμε στο Μαϊάμι, τι να κάνω; Τι ήθελες να δω, την άμμο; Και η γυναίκα μου η ίδια, χαζό θα με έλεγε».

Ο Γιώργος Κόρομι «χτύπησε» ένα σαλάχι 25 κιλών, όμως πριν από αυτό είχε μια αναπάντεχη συνάντηση με καρχαρία 2,5 μέτρων! Το μόνο που έλειπε για να γίνει ένα μεγάλο τσιμπούσι στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν το ουζάκι, όμως αυτό δεν έδειξε να ενοχλεί τους κόκκινους και μπλε που γέμισαν τα στομάχια τους πριν από τον πρώτο αγώνα για την ασυλία.

Πριν οι παίκτες μπουν στο νυχτερινό υγρό στίβο μάχης για την ατομική ασυλία ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να νικήσει στο κουίζ «η μάνα σου το ξέρει;». Ο «Ντάφυ» έφαγε και κρέπες με τη βοήθεια της μαμάς του, ενώ μεγάλος ηττημένος ο Ηλίας Μπόγδανός που δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο έξω είχε πέσει.

Στο στίβο μάχης, στους άντρες νικητής αναδείχθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος επικρατώντας του τελευταίου αντιπάλου του,  Γιώργου Ασημακόπουλου. Στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Καρολίνα Καλύβα που «εξολόθρευσε» με τη σειρά Μαριαλένα και Ελένη Χαμπέρη.

Η Καρολίνα ήταν αυτή που κατέκτησε και την ατομική ασυλία κόντρα στον Ηλία Μπόγδανο και  στην πρώτη ψηφοφορία δεν θα μπορουσε κανείς να την ψηφίσει, αλλά η ίδια να υποδείξει εναν παίκτη προς αποχώρηση.

Η νικήτρια επέλεξε να φάει πίτσες μαζί με τους Ηλία, Ασημακόπουλο και Κόρο. Στο συμβούλιο του νησιού, η κουβέντα αναλώθηκε στο παράπονο της Ελένης για την αντιμετώπιση που έτυχε από την Καρολίνα και την κακία που έβγαλε η αρχηγός των μπλε, όπως είπε ο Τριαντάφυλλος. Η ένταση ανέβηκε λίγο πριν την ψηφοφορία η οποία ανέδειξε για 11η φορά υποψήφιο τον ο Τριαντάφυλλο.

Η Καρολίνα Καλύβα επέλεξε να βγάλει στον τάκο τον Σάκη Κατσούλη και εξήγησε πως το κάνει για να βοηθήσει τους πιο αδύναμους αγωνιστικά φίλους της. Από τη πλευρά του ο Σάκης είπε πως το περίμενε.

Λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου της Δευτέρας, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αλλαγή στη ροή του Survivor. «Από αύριο, πριν το νέο αγώνισμα ασυλίας, θα ήθελα να…

ας ενημερώσω ότι θα έχουμε εκτάκτως τα παιχνίδια της Καραϊβικής», είπε ο παρουσιαστής, o οποίος στη συνέχεια τόνισε πως στο παιχνίδι θα συμμετέχουν Έλληνες celebrities σε απευθείας σύνδεση από την Αθήνα.

Χamos

Άγριες Μέλισσες – Λευτέρης Χαρίτος: Έχω κλάψει πολύ στα τελευταία επεισόδια – η Τρίτη σεζόν είναι μια άλλη σειρά

i-vaso-laskaraki-apopse-sto-aftos-kai-o-allos

Showbiz: Η Βάσω Λασκαράκη απόψε στο Αυτός και ο άλλος